Астрология Индивидуален хороскоп Интересно Цитати от книги

Вашият личен Козирог- мястото, където трябва да посрещнете вашите страхове с кураж…

Козирогът сочи мястото, където трябва да посрещнете вашите страхове с кураж. В този дом се появява Дяволът в самите вас.

cosmicnavigator7192263Това е и областта от живота ви, в която сте подложени на съмнения и карма от предишни прераждания. Много оптимистично той показва областта от живота ви, която ще ви донесе огромни постижения и признания. От вас се иска да се съсредоточите, да проявите дисциплина и да бъдете упорити. Може да се разочаровате, но този дом маркира пътеката към вашия най-велик триумф.

Текстът е цитат от книгата на Гал Сасон “Космически навигатор”. Издателство “Кибеа”.

За да разбере къде се намира вашият личен Козирог, можете да въведете рождената си дата в безплатния софтуер, който се намира по-горе, в секцията “индивидуален хороскоп”.

 Козирог в първи дом (вашият изгряващ знак): Вие сте усърден, дисциплиниран и методичен индивид. Първите четиридесет години от вашия живот съвсем не са леки, но вие съзрявате късно и ще имате успех в бъдещето. Имате дарба на политик или на личност, която знае как да използва другите за велика кауза. Вие просто се нуждаете от целенасочен план и много упорство. През седмицата на Козирога обърнете внимание на вашето тяло, вашата посока в живота и вашето здраве.

Козирог във втори дом: Вие съзрявате късно във вашите финанси, таланти и самочувствие. Вероятно сте се борили с израстването на вашето самочувствие или сте живели с някой, който е потискал вашите природни таланти. Имате консервативно отношение към парите и ще успеете, ако имате щателен финансов план. През тази седмица работете с вашите таланти и финанси, водете си записки за това как Вселената подпомага вашите доходи.

Козирог в трети дом: Имате консервативен поглед върху живота и изключителни сили за концентрация и съсредоточаване. Може би имате нерешени проблеми от минал живот, свързани с вашите братя и сестри, роднини или съседи, но вероятно вашите роднини влияят или напътстват професионалната ви кариера. През тази седмица обърнете внимание на начина, по който мислите, говорите и пишете. Свържете се с вашите съседи, братя и сестри.

Козирог в четвърти дом: Вероятно сте имали трудно детство или тежък живот вкъщи. Може да сте се чувствали ограничавани или спирани от семейството ви. Имате нужда от организация и дисциплина в сегашния ви дом. Може да мине време, преди да откриете дома, в който искате да създадете собствено семейство. През тази седмица се свържете с членовете на вашето семейство и с вашия дом. Това е благоприятно време за ремонти и промени на дома и офиса ви.

Козирог в пети дом: Може да имате деца късно през живота си. Цените любовта и обикновено сте изключително сериозни по отношение на романтиката. Децата могат да ви приземят. Показвайте повече творчество в избраната от вас професия и се опитайте да бъдете весел като цяло. През седмицата на Козирога се съсредоточете върху любовния живот, вашите деца и вашата съзидателност.

Козирог в шести дом: Преживявате карма, свързана с вашето здраве, хранене и работа. Ще ви отнеме време, за да откриете професионалния си път. Може да откриете вашата истинска работа и служба, когато сте на около четиридесет години и се чувствате по-зрели. При вас има риск от хронични заболявания. Преглеждайте кожата си, костите, коленете и зъбите. В седмицата на Козирога

обърнете внимание на вашето здраве, работа и служба.

Козирог в седми дом: Привличат ви по-стари и по-зрели партньори, които здраво са стъпили на земята. Може да ви отнеме време, докато намерите партньор. Най-добре ви е с традиционен партньор или връзка. През тази седмица се съсредоточете върху вашите партньорства. Прекарвайте повече време в опити да откриете повтарящите се шаблони във вашите връзки, така че да се научите да избягвате тези стари грешки.

Козирог в осми дом: Вашият партньор може да е малко стиснат за пари, но има добър усет за финанси. Имате много консервативна сексуалност и вероятно таите някакви страхове по отношение на секса и интимността. През тази седмица се съсредоточете върху начините да проявите вашата сексуалност и вашите интимни нужди.

Козирог в девети дом: Може би имате проблеми с роднините на вашия партньор, които са прекалено традиционни, консервативни и резервирани. Имате карма от минал живот, свързана с чужда култура. Кариерата ви може да е свързана с чужденци. През тази седмица планирайте екскурзия и се фокусирайте върху висшето образование, за да напреднете в професията.

Козирог в десети дом: Късно съзрявате в кариерата си, но ще се радвате на много успехи, ако се фокусирате върху една определена професионална пътека. Вашата репутация и статус в обществото са жизненоважни за вас. Тази седмица е времето, в което драматично можете да напреднете в постигането на вашите цели.

Козирог в единадесети дом: Имате нерешени проблеми с приятели, групи и корпорации. Може да преживеете болка, причинена от приятели, но с напредването на възрастта, вашите проблеми с групите и приятелите, с които общувате ще намаляват. Трябва да следвате кариера, която включва корпорации, групи и клубове. През седмицата на Козирога опитайте да възстановите връзките си с приятели или групи, с които не сте общували от дълго време.

Козирог в дванадесети дом: Вероятно сте бил политик или известна личност в минал живот, но сте злоупотребили с властта и сте постъпвали зле спрямо другите. В този живот успехът идва бавно, за да предотврати повторни ваши злоупотреби. Трябва да преодолеете скептицизма и съмненията относно вашата духовна пътека. Може би трябва да се помирите с вашите страхове и фобии, за да откриете щастието. През тази седмица се съсредоточете върху уединението, духовната дейност и освобождаването от страхове и тенденции, които ви спъват.

Още за книгата: Като комбинира неостаряващите прозрения на астрологията с дълбоката архетипна мъдрост на кабала, тази книга дава отговор на много въпроси: Какъв е смисълът на живота? Кога ще открия другар по душа? Какво ще се случи с мен, след като умра? Подвластен ли съм на моята астрологична съдба или мога да я променя? Как да се спогодя с моя шеф? И още, и още…
Дори в нашия неспокоен свят, изпълнен със страх от тероризъм, войни, екологична деградация, намаляващи енергийни източници и икономически кризи, подобни въпроси обсебват хората с различни житейски пътища, независимо от тяхната културна среда, възраст, пол и професия. „Космически навигатор“ ще ви води все по-навътре в астрологичните прозрения и ще ви даде възможност да се възползвате от силните оръжия на духовните традиции, за да си изясните вашата цел в живота, да си създадете обкръжение от хора, сред които искате да живеете, които ще разбирате и на които ще съчувствате.
„Космически навигатор“ се различава от останалите астрологични книги. Тя свързва представите за прекрасните съзвездия и планетите с мистичните кабалистични знания и извежда астрологичните тълкувания извън двуизмерната схема на листа хартия, надхвърля сферата на предсказанията и случайността. При интерпретацията на астрологичните карти, към традиционната структура космос-време се добавя и трето измерение – духовният компонент, наситен с енергиите на дванадесетте знака на Зодиака.
„Космически навигатор“ с лекота сърфира сред житейската синхроничност, позволява ви да овладеете космическата вселенска терминология на кабала и да усетите локалните измерения на астрологията, съсредоточена предимно в рамките на нашата слънчева система. Докато се почувствате истински космически навигатор, който умее да направлява циклите и промените на собствената си съдба.

За автора: Гал Сасон е астролог и учител по кабала (древното юдейско мистично познание). Преподава в Юдаисткия университет в Лос Анджелис (но също е и професионален музикант), писател и лицензиран астролог, занимава се от дълго време с  астрология, кабала и митология). Гал въобще не обича класическите отношения гуру-ученик и предпочита да гледа на своите студенти в курсовете, които води, като на приятели, както и на клиентите в индивидуалните консултации. Правил е и прави много успешни предвиждания в различни области на живота.

Гал Сасон сякаш случайно се среща с кабала, доколкото такива срещи са случайни. Нищо не предвещава неговите бъдещи занимания – израства в светско семейство на рационалисти. (Между впрочем неговата баба е българска еврейка от Варна, навремето известна модистка в морския град.)

Отивайки на сърф в Мексико, той попада в Гуадалахара и наред със сърфа, започва да посещава, заедно с група музиканти, курс по кабала и астрология. Остава в Гуадалахара две години и приема мистичната връзка между мексиканската Гуадалахара и испанската Гуадалахара, където е написан „Зоар“, най-важният кабалистки текст.
Смятат Гал Сасон за учител по кабала на Мадона,  „дезинформацията“ идва от факта, че в блога си тя  препоръчва на своите фенове неговата книга „Едно желание може да промени вашия живот“.
Той често нарича себе си „анализатор на цикли“. На неговия роден език думата „Гал“ означава „вълна“ и за него всичко в Космоса е форма на трептене.

Признава, че обича България и се чувства комфортно у нас. Не харесва, че хората ни са с ниско самочувствие. Казва, че според астрологията, който има ниско самочувствие, няма да има пари. Не му допада и това, че българите са доста суеверни.

Четете още на:

https://kibea.net/book/719

cosmicnavigator7192263

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *