Астрология Интересно

Венера показва къде е вашият късмет от 12.07 до 04.08.2016г.

Венера в астрологията е наричана още „малкото щастие”, тя надарява с доза късмет, създава фокусна точка, която привлича вниманието ни и може да доведе до „печалба”- буквално или в преносен смисъл, когато става въпрос за чувства. Венера е в Лъв от 12 юли до 04 август, вижте, в коя сфера от живота ви ще ви закриля!

307905Овен

През следващите няколко седмици преобладава желанието да се забавлявате и всъщност можете да се концентрирате истински предимно върху онова, което ви доставя удоволствие и извира от сърцето ви, независимо дали става въпрос за работа или отношения с околните. Можете успешно да придвижите напред творчески проекти, вид частна инициатива, ако имате подобни идеи. Може да се гордеете с децата си, да подобрите връзките си с любими хора, а ако още нямате партньор- да го откриете.

Телец

През следващите няколко седмици ви се дава шанс да хармонизирате отношенията си в семейството ви, получавате подкрепа от най-близките ви хора- брачен партньор, роднини…Можете да извършите вид благоустройство, което допълнително да подобри домашната атмосфера. Същевременно близките ви по различни поводи ще привличат вниманието ви, ще провокират силни емоционални преживявания, може да имате усещането, че тези преживявания ви владеят и ви откъсват от други – служебни или текущи ангажименти.

Близнаци

През следващите няколко седмици Венера може да ви срещне с много интересни хора, които да подпомогнат собственото ви развитие или да ви доставят удоволствие. Ако водите преговори, пътувате, планувате премествания, сключване на договори- те могат да бъдат увенчани с успех, съпътствани от доза късмет. Социалната ви активност нараства в пъти, а с нея и възможностите пред вас.

Ако сте сами, бързи флиртове могат а прераснат в романтична връзка.

Рак

През следващите няколко седмици Венера ще ви даде шанс да спечелите нещо-материално, под формата на морално удовлетворение, бонус или дори повишение, при условие, че работата ви го позволява. Можете да си потърсите и намерите по-добра реализация, вид инициативи в тази посока няма да са лишени от допълнителни възможности. Най-добри печалби ще имат онези, които са на хонорар, само-рекламират се, пътуват, особено в периода до края на юли.

Лъв

Вие можете да печелите през следващите няколко седмици благодарение на собствената ви харизма, променен начин в общуване, поведение, че и обновления във визията ви. Всички подобни инициативи ще се отчитат за правилни и ще ви надаряват с допълнителни шансове. Колкото сте по-инициативни, толкова повече възможности ще се разкриват пред вас. Венера е в Лъв и както се казва: „късметът върви с вас”. Възползвайте се, дори и да съществуват някакви затруднения в живота ви, сега по-леко ще ги преодолявате.

Дева

Вие можете да сбъднете някакво тайно ваше желание, далечна мечта. Често получавате подкрепа от хора и източници, за които изобщо не сте подозирали до този момент. За вас водещ мотив са „алтернативите”, постигането на успехи по обходни пътища, щастие и радост от път или лица стоящи „далеч от вас”- в пряк или преносен смисъл.

Везни

През следващите няколко седмици популярността ви расте, както и подкрепата от страна на ваши приятели, колеги, съмишленици. Социалната ви активност води до промени на общественото ви положение, защото заемате нови и по-добри позиции, защото хората ви възприемат с „други очи”, защото се доказвате в нов колектив…Ако имате връзка- ще намерите начин да я освежите чрез светски мероприятия. Ако сте сами- можете да срещнете любовта в най-близкото ви обкръжение.

Скорпион

Вие се намирате в ключов период за социалното ви положение– кариерно развитие, брачни отношения, имидж като минимум. През следващите няколко седмици Венера ще създава благоприятни условия да насочвате всичко горе-споменато според желанията ви, но не без известна доза напрежение, тактика и силни емоционални преживявания.  „Човек е голям, колкото са големи и мечтите му”, е, сега е моментът да се целите в звездите…

Стрелец

Венера ще разшири границите и хоризонтите пред вас– поради реални пътувания или нови възможности. Постепенно ще усетите влиянието на тази планета като вид облекчение- все едно свалят товар от гърба ви или пък повдигат някаква бариера. Чувството е радостно, настроението приповдигнато, вероятно и не без причина. През следващите няколко седмици можете да получите щастие или сърдечност от хора „стоящи далеч от вас”, ако пътувате, успехи при воденето на преговори, разрешаване на правни казуси и т.н.

Козирог

Периодът е силно трансформиращ за вас, а през това време Венера указва, че вид напрежение може да бъде облекчено чрез подкрепа –морална, но и чисто финансова, от страна на ваши партньори /лични или делови/. Плановете ви са грандиозни или изискват по-решителни, крайни мерки. Рискът може да ви стимулира, а ако е добре преценен- действително и бързо да обнови начинът ви на живот. Подобни шансове ще съществуват, ваше е правото да се възползвате или пък-не.

Водолей

През следващите няколко седмици вие ще имате шанс да хармонизирате партньорските си взаимоотношения, а ако сте сами- да срещнете любовта. Популярността ви расте паралелно със способността ви да влияете на околните, да им налагате мнение, като разчитате на тяхната доброжелателност.

Подходящо е да сте максимално социално активни, „градете мостове”, създавайте полезни или приятни връзки, общувайте, за да не пропуснете възможности. Венера ще ви закриля, подпомага от този сектор отново- едва след около 18 месеца…

Риби

Венера ще хармонизира отношенията ви на работното място, ще можете да разчитате на по-голяма доброжелателност от околните, текущите ви ангажименти могат да протичат по-гладко и да бъдат увенчавани с успех. Тенденцията може да доведе до повишение на длъжността ви, а ако действителността не го позволява, тогава- поне на авторитета ви. Ако нямате подходяща професионална реализация е уместно да си потърсите такава, усилията ви ще бъдат съпътствани от доза късмет.

Флиртове на работното място могат да прераснат в романтична връзка.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>