Астрология Интересно

Влиянието на Юпитер през юли 2016г.

Юпитер, планетата на щастието винаги показва къде са основните ни шансовете за развитие, като въздействието й в една област е около година, подобно има през около 12 години…

Sunrise In Space
Sunrise In Space

Повечето от вас знаят, че от септември 2015 и до септември 2016 година, Юпитер транзитира през Дева, за да разберете какво ви носи това влияние, вие можете да си направите асоциативна препратка  с отражението й върху начина ви на живот, да кажем- преди около 12 години.

През настоящия период обаче- приоритетно през юли и до средата на август, Юпитер има „връзка” с Плутон, а това е много рядко събитие. Тригонът между Плутон и Юпитер е мощен, квалифицира се като кармичен и дава значими трансформации. Конкретно в случая, те се отразяват на много нива, които засягат социалния ни статус- генерално, защото Плутон е в сектора на Козирог- сигнифатор точно на това. Промените в начина ни на съществуване могат да се определят от решения взети от управленски структури /Козирог/ или да продуцират от индивидуалните и повишени амбиции на всеки един от нас, желание да се подобри живота ни. Плутон винаги има и разрушителен ефект, понеже се стреми към кардинални реформи в дадено направление, а за да се случи това, трябва да се отстрани нещо старо, на негово място да се изгради ново…Поради хармоничната аспектация на планетите, можем да считаме, че крайният резултат ще има и положителна насоченост, освен това натрупаните негативи се „чистят” по пътя бързо и почти без „спирачки”.

Особено силно можем да усетим тази тенденция през Юли, защото аспектът между Плутон и Юпитер се „отключва” от транзтните Слънце и Венера в Рак. През този месец се случват водещи събития, които трябва да бъдат оздравителни, дори и не винаги да ги отчитаме за такива.

Те се отнасят общо- за професионалната реализация, средата /дом, държава/, в частност- обновление във взаимоотношенията-лични или делови, в ритъма на ежедневието, а причината е необходимостта да ги „шлифоваме”, като се вглеждаме в детайли, с които повече не можем да правим компромиси. Да, докато Юпитер е в Дева, подробностите имат водещо значение, както и практичните оценки. За да се възползваме от опеката на Юпитер- ние по желание или принуда ще трябва да действаме по указания начин, да се стремим да се усъвършенстваме и в малките компоненти и то в конкурентна среда…

Така през юли мнозина ще триумфират, ще забогатеят, ще се превъртят на по-високо ниво, ще се радват на взаимност и обич…Други- в остър конфликт /вътрешен или външен/ ще преоценят своето поведение, мнение и т.н.

При всички случаи юли надарява с множество шансове и колкото сме по-инициативни, демонстрираме своите способности или поне се стремим да ги развиваме, толкова повече възможности ще се разкриват…

През юли огнените знаци /Овен, Лъв и Стрелец/– могат да извършат своеобразен пробив в кариерното си развитие.

Въздушните зодии /Водолей, Близнаци, Везни/ имат шанс да подобрят, стабилизират материалното си благосъстояния, като разчитат на професионализма си, отстояват правата си, действат целенасочено върху конкретни и постижими цели.

Земните знаци /Телец, Дева, Козирог/  са съпътствани от значима доза късмет, те са под влияние на най-значими преобразувания в живота си, вид развръзки, предимно породени от собствените им желания, които ги превъртат на нови социални позиции.

Водните зодии /Риби, Рак Скорпион/ преуспяват чрез сътрудничество, водещ мотив са партньорските отношения-лични и делови, в които се крие разковничето за тяхното щастие, а през юли могат да въздействат положително на тази сфера.

Успех и късмет за всички!

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *