Интересно Хороскоп за съвместимост

Дамата Рак и партньорските й отношения с останалите зодиакални знаци

444123Вие сте Рак, а Той е:– Овен.

 

Динамичната същност на Овена, който винаги се стреми към самоутвърждение, се сблъсква с глухото противодействие на Дамата Рак, нейната ревност и желанието й да го привърже към себе си. Бракът може да съществува само ако и двамата са нетипични за зодията си.

– Телец. 

Типичен, често срещан съюз. Партньорите мъкнат всичко в гнездото си. Бракът е стабилен и благополучен. Семейството е въплъщение на патриархалния уют.

– Близнаци. 

Независимо от привидната си немислимост, съюзът е често срещан. Държи се на постоянни лъжи и самозаблуди. Това е брак на много различни души.

– Рак. 

Един от редките съюзи, понеже двамата много трудно ще издържат под един покрив. Мъжът Рак разбира Дамата Рак от пръв поглед, не му е интересно с нея.

– Лъв. 

Тежък за Лъва съюз. Един истински Лъв трудно би си паднал по Дама Рак, но ако това се случи, той просто е загубен. В секса Лъвът няма да е задоволен и щесе опитва да преодолее нейната тайнственост. Дамата Рак е удовлетворена от Лъва, но колкото повече е доволна, толкова повече му ходи по нервите.

– Дева. 

Възможен съюз, достатъчно стабилен, въпреки че Дамата Рак често се уморява от нравоученията на Девата. Бракът на чувствителната и флегматична Дама Рак с земната и реалистична Дева се държи на голяма тайнственост и игра на криеница. Само в Девата Дамата Рак ще намери такъв партньор, който да се занимава с децата и много да й помага вкъщи.

– Везни. 

Тежък съюз, изпълнен с големи вътрешни разногласия. Изтънчената чувствителна Дама Рак не понася всичко оценяващия и всичко уравновесяващия мъж Везни. Той пък не понася постоянното й недоволство. Външно мъжът може и никак да не го показва, но дистанцията между двамата не може да не се усети. Освен това честните Везни трудно могат да понесат лъжливостта на Рака.

– Скорпион. 

Съюз, в който сексуалната съвместимост е почти идеална. Егоистичният Скорпион винаги знае как да се възползва от слабостите на Дамата Рак. Тя на свой ред ще изпитва страх от Скорпиона. В такъв браг съпрузите тихо и дълго гризат един друг.

– Стрелец. 

Съюзът не е лош, и доста по-добър от обратния (той – Рак, тя – Стрелец). Меката и разглезена Дама Рак привлича Стрелеца. Тя има доста любовници и въпреки това здраво се държи за него. Стрелецът също не пропуска бройката. Този брак ще се държи на взаимни лъжи, докато най-после не се разпадне. Може да бъде укрепен с общи интереси, меркантилни връзки, делови отношения.

– Козирог. 

Често срещан, и въпреки това неблагоприятен и за двете страни съюз. Всеки от съпрузите дърпа чергата към себе си. С годините отношенията не престават да са напрегнати, честите конфликти създават съвършено непоносими ситуации. Съюзът е съпроводен от пълно неразбиране, въпреки че взаимното им сексуално привличане се запазва и след прекратяването на брака.

– Водолей. 

Тежък съюз. Съпрузите живеят в различни светове, обединяват ги може би само децата. От самото им появяване, родителите започват борба за право на надмощие, от което малките много страдат. Въпреки пълното неразбиране дори на елементарните взаимни емоционални проявления, бракът може да съществува дълго. Сексуалните отношения могат да започнат много бурно, съпровождат се със странни случки. Впоследствие силата на отблъскване помежду им е равна на силата на предишното привличане.

– Риби. 

Много често срещан съюз. Дамата Рак е единствената, която е способна да не ревнува Рибите. Класически брак. В дома цари изобилие, и двамата влагат всичко в него. Този съюз носи успокоение, тишина и уют. Всеки в това семейство си мечтае за нещо свое, като не пречи на другия да прави същото.

Източник: http://pims.ucoz.net/

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *