Uncategorised

За какво става въпрос?

  Хр. Енев представя своя  

              И ДЗИН НУМЕРОЛОГИЧЕН ОРАКУЛ

          /по книгата „Азбука на Нумерологията”/

                          /задължителен увод/

И Дзин е най-известната философско-гадателска книга в света и най-старата китайска историческа книга. Тя е изградена на базата на древни традиции, текстове и идеи, обединяващи митологията и познанията на китайските мъдреци за света, таоисткото и конфуцианското философски учения.

И Дзин е книга, чиито философски смисъл и източна символика е трудна за разбиране без предварителни познания. С цел да направя по-достъпни текстовете на И Дзин, аз се опитах да обобщя техните основни значения на база на автентичния  смисъл на всяка линия от съставните хексаграми. Тълкуванията са собствен прочит, превод и интерпретатация по оригинални обяснения от източни и западни автори, без претенции за изчерпателност. Адаптацията е направена в съответствие с идеите, заложени в използваните  първоизточници.

       Предложения И Дзин Нумерологичен Оракул е съставен на базата на една от формулите за нумерологична употреба на И Дзин  по  традиционна  методика от ХI век, съставена от таоисткия философ и математик Чао Юн (1011-1078), ученик на Школата за Символите и Числата

И преди да започнете не забравяйте, че както и при ТАРО Оракула, предсказателните текстове на И ДЗИН са предимно иносказателни, т.е. те не трябва да се разглеждат само буквално, а да се разсъждава върху отделните изречения, тъй като всяко едно от тях носи своето скрито послание.   

Приятно забавление ! 

 

         

Намислете си въпрос и го обобщете само в две ключови думи. Напр.: „Какво бъдеще ме очаква в Канада?” В случая вашите 2 ключови думи са „бъдеще” и „Канада”. Поставете ги в клетките и натиснете „Разбери”

Дума 1 –  Бъдеще

Дума 2 – Канада

 Click me

За да се получи  числото на нужната предсказателна хексаграма /производна от числата на две т.нар. Триграми – Горна и Долна – вж. по-долу/ са необходими  2 ключови думи, свързани с въпроса или проблема. Намерете численото  изражение на буквите по тази

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *