Астрология Интересно

Интуитивен тест за настоящето

Съсредоточете се върху водеща тема в живота ви, изберете си една от картинките като отворите статията и после вижте тълкуванието по-долу.

3619323848

Ако сте избрали картинка 1 /бухал/, тогава вие сте много мъдра и интуитивна личност, която умее да се справя, да оцелява във всякакви ситуации. Но понякога сте склонни да пренебрегвате вътрешния си глас, когато решавате личните си проблеми или сами предизвиквате обстоятелства, които ви задържат в мрака…

Към настоящия момент, може да изпитвате трудности, трябва да се ориентирате в някаква тъмнина-образно казано, но притежавате нужните сетива, само трябва да им се доверите и да изберете вярната посока.

След всяка нощ, настъпва ден и хубавото е, че пред вас предстоят такива моменти, стига да сте мъдри, да умеете да чакате удобния момент.

 

Ако сте избрали картинка 2 /кон/, тогава вие сте динамична, силна, независима личност. Можете да проявите вярност или благородство, ако откриете сродната си душа.

Не чакате щастието да ви намери, вие сами го търсите, защото душата ви е неспокойна, жадна за предизвикателства, да препуска през живота, да го усеща с всичките си сетива.

Конят се свързва със сексуалната енергия и с любовта. Как се чувствате вие сега? Копнеете за обич и може би това е най-важното, което ви предстои.

Не е лесно да обуздаят бурния ви нрав  и е хубаво да забавяте темпото от време на време, за да издържат близките около вас на него.

 

Ако сте избрали картинка 3 /папагали/, вие сте вярна, праволинейна и много отговорна натура. На вас може да се разчита, но на съответна цена. Вие изисквате адекватно отношение, което да репликира вашето собствено, а в по-тежки случаи- да ви слушат и изпълняват нарежданията ви. И в повечето случаи действително успявате да контролирате околните.

Склонни сте да се увличате по второстепенни белези и да вярвате на думи, а не действия. Красиви фрази или външност, могат да завладеят сърцето ви, а после ви е трудно да се съвземете от обзелото ви чувство.

Към настоящия момент, най-важното послание към вас е да подобрите комуникацията между вас и близките ви, защото тя може да е нарушена…Еди едно казал, друг-друго разбрал, а трети изобщо не мисли да ви казва какво мисли…Изправете „разваления телефон”, като се вслушвате в отсрещната страна и се опитате действително да усетите истинското й мнение по водещи теми…

 

Ако сте избрали картинка 4 /котка/,  тогава вие сте интелигентни, адаптивни, дори леко хитри. Не падате „на гръб” и може да имате 7 живота, образно казано. Вие умеете да пазите своята територия, да будите симпатии…Вие сте смели, понякога безразсъдни и винаги можете да изненадате околните- я, с оригинален подход,  интелигентност, я, с факта, че под нежната ви обвивка се крие „хищник”, който дори и да не е обичан, не може да бъде пренебрегван, трябва да бъде уважаван…

Към настоящия момент, може да ви се налага действително да опазвате „своето”. Държите на семейството си, на дома си, но това също е сфера, в която може да има много промени, а сега вие трябва да ги насочвате, защото дори и някъде „тревата да ви изглежда зелена”, вие се убеждавате в последствие, че „вашият дом е вашата крепост”.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>