Астрология Интересно

Лилит в Скорпион от 01 юни 2016г. до 28 февруари 2017г.- вижте астрологичното тълкувание!

„Свободата е осъзната необходимост” – според Спиноза, но е факт, че ние по-често реагираме и се водим според други мотиви, които са под формата на възможност, повод и изкушения, изкарващи на повърхността истинската ни същност, а според астрологията те са натрупан потенциал и кармична разплата, която може да бъде разпозната от Лилит.

61876Възвръщането на Лилит в наталната му позиция- през 9 години от рождението, винаги ни „среща” с нашите демони, ангели, предопределеност, подтиква към духовно развитие, дава „награда” или точно обратното-наказание, според това- дали сме се преборили със своята тъмна страна. /Ключови години от раждането през 9, съответно -9, 18, 27, 36 и т.н./

Изглежда, ние разшифроваме всички постъпващи към нас данни от външния свят и ги преобразуваме точно според тази гранична част на подсъзнанието ни, където нашите желания, потребности се обличат в конкретна форма и се символизират от Лилит. Къде се намира вашият Лилит, в кой зодиакален знак- може да ви даде много полезна информация. Можете да разберете като ползвате безплатния софтуер на сайта в секция „интересно”, подсекция „индивидуален хороскоп” и си въведете рождената дата.

За сега, може също да ви е интересно да узнаете, че от 01 юни 2016 година и до 28 февруари 2017 година, транзитният Лилит е в Скорпион.

Докато Лилит е в Скорпион се пораждат сили, които се стремят най-силно да променят обикалящата ни действителност, в повечето случаи стратегически, без оглед на средствата, стремящи се да подчинят по-слабите на по-силните, на лидери и т.н. Да не говорим, че Скорпион се свързва още със силови структури, криминогенен контингент, банков сектор, прокуратура, асоциация може да се направи с 2007 /август/-2008 /април/, въпреки че „никога не е същото” поради много други астрологични аспекти, които не се повтарят в своята цялостна картина.

На пътя на изкуплението– можем да бъдем привлечени от силна любов, страст, а можем да станем жертва на своите неовладени емоции и желания, сексуални фантазии, също- ревност, неумерен стремеж към притежание- на вещи и хора.

Активните личности– поемат големи рискове, които водят до забележителни успехи или предизвикват критични ситуации, въвличащи и близкото им обкръжение в тях. Умеят да налагат мнението си над другите, оформят се като ярки лидери. Хиперсексуалност, която може да прерасне в извращение или насилие.

Пасивните личности преживяват Лилит в Скорпион като могат да развият някаква психологическа мания /натрапчива мисъл по човек или житейско обстоятелство, цел/, да станат жертва на манипулации, измами, сексуални посегателства…

Деца родени с Лилит в Скорпион, може в минал живот да са били военачалници, но също и мафиоти, престъпници, но при всички случаи- с много мощен скрит потенциал и воля да преследват победата до краен предел…

 

Mariana Petrova

1 Коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *