Астрология Интересно Нумерология Нумерология и символи

Предназначение и реализация според датата на раждане

 

Едно от твърденията на духовния учител Кут Хуми е, че денят, в който сме родени има подчертано силно  значение за реализацията на всеки човек, за неговият път на развитие. Според тази теория, рожденият ден показва   новите уроци, които следва да усвоим, потенциалът, на който можем да разчитаме, но следва и да надградим съзнателно.

76351121При това, в настоящото тълкувание се взема последната цифра, при условие, че сте родени между 10 и 31, тоест- рожденият ви ден включва две цифри.

Например, ако сте родени на 31 /от всеки месец през годината/, тогава се има предвид – 1, ако сте родени на 14 /от всеки месец през годината/, тогава се има предвид- 4, ако сте родени на 26- 6, на 23-3 и т.н.

Ако сте родени между 1 и 9 ден от всеки месец през годината- вземате съответното число…

0-Помощ „по лъча на Волята и Могъществото”

хора под влияние на 0 могат да разчитат на подобна опека и потенциал, но трябва постоянно да обновяват своя начин на живот, ценностна система, която да се надгражда и да оказва благотворно въздействие, както на тях самите, така и на околните.

0- трябва да се научат да се „жертват за другите”, както и да признават чуждия авторитет.

Ако този процес се забави или спре, тогава настъпва мощно „чистене на шлаки” на психологично и физическо ниво, също-загуба на работа, престиж, здраве…

0- са закриляни от висшите сили и винаги им се дава „още един шанс”.

1- Помощ „по лъча на Любовта и Мъдростта”-

хора под влияние на 1 могат да разчитат на тези проявления, но трябва да осъзнаят, че пътят към успехите в живота им преминават единствено през тях самите, а не през околните. Те са принудени да развиват перманентна вътрешна сила, устойчивост, при това единствено с любов и мъдрост. Когато в пълна степен разберат това- те са способни да постигнат почти всяка цел. Обратното /да разчитат повече на другите, а не на себе си/- води до разочарования, че никой не е способен да им донесе онази стабилност, сигурност, че и щастие- те зависят единствено от тях самите.

2- Помощ „по лъча на Активното познание”-

хора под влияние на 2 се учат по трудния път на опита и придобиват голяма мъдрост, която после трябва да пресъздадат за околните- под формата на открития, прозрения, мъдрост. Основен урок и задача- да се научат да градят дълги връзки, иначе не могат да разгърнат в пълна степен всичките си качества.

3- Помощ „по лъча на Духовното израстване”-

хора под влияние на 3 преминават през най-сложните житейски уроци, понеже имат огромен натрупан потенциал, свобода на избор, а трябва сами да правят своя избор между духовни и материални ценности. Колкото повече се отклоняват от „духовните”, толкова повече – уроци по пътя си ще получават, така че да осъзнаят- кое е най-ценното в живота. Това е число, чиито „разплати”- за добро или зло според „духовния първоизточник” се получават след 33 години.

Могат да се реализират почти във всяка професия, която си изберат, но приоритетно- математика, физика, астрология, философия, право.

4- Помощ „по лъча на Прозорливостта и Упоритостта”-

хора под влияние на 4 притежават много силна интуиция, могат упорито да преследват целите си и рядко повтарят една и съща грешка. Налага им се да осъзнаят причинно-следствената връзка на обратите и „знаците” на Съдбата. Това им помага да успяват да изградят стабилен и успешен живот.

Могат да се реализират в почти всяка професия, но е препоръчително тя да не е свързана с рутина, при която те могат да повехнат и загинат.

Добри перспективи в обществени организации, държавни структури, творчески занятия, а също при работа в съдружие.

5- Помощ „ по лъча на Знанието и Творчеството”-

най-важната цел на тези хора е да получат истинско знание за любовта, чувствата, така че тя да е в едни по-реални, а не изкривени рамки. Друго водещо правило по което трябва да се ръководят е „златната среда”, да се стремят да не излизат от своеобразни норми- идеологически, етични…Склонни са да се движат според „собствен морален кодекс” според изострената им сензитивност, а това може да ги открои от тълпата, но може и да ги превърне в аутсайдери.

Подходящи професии- от писатели, артисти, художници до преподаватели и политици.

6- Помощ „по лъча на Красотата и Сърдечността”-

хора под влияние на това число са проводници на красотата, отговорността, съпричастността, състраданието. Тези качества могат да се разгърнат и да доведат до своеобразен разцвет, както в личния им, така и в живота на близките им хора.

Основна задача- да осъзнаят законите на истинската, безпрекословна любов, при това на едно по-високо и духовно ниво. Животът им преминава през забележителни любовни романи, а развръзката зависи от горе-посочените въпроси, на които трябва да си отговорят.

Подходящи професии- хубаво би било, ако те са свързани с вид лечение на тялото или душата- медицина, психология, друг вид терапии и рехабилитация.

7- Помощ „по лъча на Емоционалната сензитивност и Творчество”-

най-важният урок за тези хора е да осъзнаят, че трябва да се научат да контролират своите изострени емоционални реакции и съждения. Тогава ще отключат забележителната си интуиция и талант- във всяко предпочитано направление.

По друг начин казано- стабилността в живота им и на почти всички нива- зависи точно от способността им да се владеят.

Освен това, налага се съзнателно да правят разлика между съзидателни и разрушителни цели. Парите могат да се превърнат в основен мотив, причина, „моторче” или „спирачка” в живота им, защото не ценят финансите си или ги надценяват, не умеят да  губят или печелят…

Подходящи професии- всяка, която е свързана с производство и/или „масите”- от работа в колектив, до ръководител на предприятие, държавни структури, търговци, посредници, но и манипулатори, също и лентяи.

8- Помощ „по лъча на Мъдростта и Търпението”-

хора под влияние на това число, са под специално въздействие и родова връзка с родители, деца, други роднини, на които служат, отдават се безпрекословно или са в „дълг”- изплащан по различни начини, отново към близките им.

Основен механизъм и път към успехите им е точно- да се жертват за околните с упоритост и постоянство. Трябва да се научат да се разкриват, особено сексуално, да приемат, че сексът не е „просто удоволствие”, а също сексуалното развитие, разгръщане може да допринесе и за духовното в единство с партньора им.

Подходящи професии- където натоварването е голямо, носи се висока отговорност, също- педагогика, възпитание, обучение, професии свързани с риск.

9- Помощ „по лъча на Енергията и Ентусиазма”-

хора под влияние на това число са длъжни енергично да отстояват себе си, да се борят за позициите си в живота, при това- без озлобление, без страх и търсене на вина в другите. Те трябва да прорастват потенциала си чрез само-ограничения в семейството, на работата, в обществото, така че ще развият дисциплина, воля и пробивност- над средното ниво.

Подходящи професии- свързани с висока физическа активност- спорт, танци, геология, работа, при която активно са включени „ръцете”, включително хирургия като частен пример. Работа с вид духовни практики се реализира трудно.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *