Интересно Любопитно

Тест- Ин и Ян, в какъв период се намирате

Концентрирайте се върху картинката, допитайте се до вътрешния си глас, за да разберете- какво ви подсказва тя, на какви мисли и усещания ви навежда…

А. Тази картинка е стационарна, тя е „ замръзнала“ в определена поза…
Б. Фигурката се накланя наляво…
В. Фигурката се накланя надясно…
Г. Фигурката е на път да се изправи
Д. Фигурката е на път да падне
Е. Фигурката се клатушка на ляво и на дясно…

Дайте отговор, който пасва най-много на вашите усещания, а сега по-долу вижте отговора:

А. Ако според вас фигурката е неподвижна, тогава и във вашия живот може да е настъпил своеобразен застой. Причините за това могат да бъдат различни, например- вие не сте наясно какво точно искате, може да имате нужда да намалите темпото, защото се чувствате изморени или просто амбициите ви не срещат ясна цел. Вероятно ще е добре, ако на първо време се оприличите- какво всъщност най-силно желаете , след това си изберете начини да го постигнете и действате!

Б. Ако според вас фигурката се накланя на ляво, тогава във вашето съзнание и темперамент на този етап преобладава позитивизма, Ян енергията, която ви дава сили и мотивация да действате, за да осъществите на практика вашите мечти. Можете да разчитате на подкрепа от страна на хора и обстоятелства, които не са случайни, а следствие на усилия, които сте полагали до този момент, качества, които сте демонстрирали и те будят доверие, поне- ентусиазъм. Този избор подсказва лидерски качества, способност да се справите с предизвикателства.

В. Ако според вас фигурката се накланя надясно, тогава вероятно вие се намирате в затруднение, което изисква специален анализ- защо сте попаднали в това положение. От вас може да се изисква да се дистанцирате от хора и обстоятелства, които ви дестабилизират, но същевременно да потърсите помощ, която може да ви е доста полезна към настоящия момент. Не е изключено действително да се нуждаете от подадена ръка, която ще ви издърпа напред и нагоре, образно казано. Помислете какви евентуални грешки може да сте допуснали, за да промените посоката, за да получите по-добър резултат от преди. Този избор изисква- да се концентрирате върху възможностите, а не предизвикателствата, да търсите път и ще го намерите…

Г. Ако според вас фигурката се изправя нагоре, тогава има голяма вероятност- вие да сте намерили изход и решение за важни за вас въпроси. Нещо е на път да се оправи, да се развие оптимално позитивно за вас, така че нещата да се наредят по местата си във вашия живот. Този избор показва, че вие може да разчитате на рационална, точна и обективна преценка, които ще са доста полезни, умеете да балансирате между емоции и здрав разум, проявявате лидерски качества, не позволявате външни фактори да ви влияят и отклоняват от правилната посока.

Д. Ако ви се струва, че фигурката пада надолу, тогава това ще е много ясен признак, че вие имате нужда от почивка, да намалите темпото, да обърнете повече внимание на себе си, на близките си, преди да продължите напред. Възможно е пред вас да предстои голяма промяна, която ще се отрази на всички нива от вашия живот, но преди това е нужен своеобразен рестарт, да направите важен избор, като се вслушвате във вътрешния си глас, в хора, на които имате доверие, защото са били до вас, когато сте имали нужда.

Е. Ако според вас фигурката се движи наляво и надясно, това ще е признак, че вие сте много интересна, забележителна, ярка личност, която прави впечатление отдалеч, която е популярна, отличава се от околните със своите качества. Вие може да сте всякакви, но не и незабележими, а живота ви- никога скучен. Умеете да докосвате сърцата на околните, вие да сте достатъчно чувствителни, но ако се наложи- дистанцирате се, вземате рационални решения и продължавате напред. Този избор поддържа вашия позитивизъм, широта на духа, показва, че винаги можете да намерите изход или решение, ако се нуждаете от такива, защото сте креативни, приспособимост.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *