Интересно Любопитно

Тест: Какъв тип мъж ви подхожда най-много

Изберете едно от изображенията по-долу, за да видите какъв тип мъже сте склонни да привличате и съответно- какъв тип партньорски отношения може да създадете…

  1. Типът „мъж-баща“ ви подхожда най-много, тъй като вие самите принадлежите към типа „жена-дъщеря“, която на първо място се нуждае от грижи и внимание.

Вашето поведение често може да бъде описано като доста непоследователно, тъй като никога не знаете какво точно искате. Чувствайки липса на внимание от мъж, ставате капризни и нервни, което от своя страна води до постепенно влошаване и избледняване на отношенията. За да се почувствате желани и обичани, трябва да изберете мъж, който може да поеме отговорност за вас, както и да разреши всичките ви проблеми и да задоволи всякакви, дори и най-абсурдните желания. Такива характеристики са напълно в съответствие с типа “мъжки баща”, с когото ще можете да се почувствате като зад каменна стена.

Неговата надеждност, самоувереност и някои авторитарни нотки в поведението ще ви позволят да изградите дълга и хармонична връзка, защото с радост ще се подчинявате на неговите изисквания и дори понякога ще се държите като послушна „бащина дъщеря“.

  1. Типът „мъж-дете“ и „известен мъж“ ви подхожда най-много.

Вие самата принадлежите към типа „жена-майка“, която смята за основна задача в живота си да бъде необходима на всички и винаги, включително да стане практически незаменима за съпруга или любимия си мъж.

Опитвате се да посветите цялото си свободно време на близките си, които, както искрено вярвате, просто не могат да живеят без вашето настойничество, грижа и защита.

Зад вашата преданост, търпение и себеотрицание се крие подсъзнателно желание да покорите близките си и да станете безспорен авторитет за тях.

Така само мъжът, който с радост възприема доминиращата позиция на жената в семейството и е готов да й се подчини дори в малки неща, може да стане вашият идеален партньор.

Два типа мъже отговарят на тези характеристики: „известен мъж“, който с радост ще приеме вашите грижи и внимание, както и „мъж-дете“, който дълбоко в себе си мечтае за жена, която може да го защити от всички житейски несгоди.

  1. Вие сте самодостатъчна и независима жена със собствено мнение във всички житейски ситуации, така че типът „независим мъж“ ви подхожда най-много.

Мъжете ви възприемат като много привлекателна, амбициозна и доста раздразнителна жена и такива дами ги притесняват сериозно.

Повечето мъже просто не са в състояние да се съчетаят с вас, защото не са свикнали да дават на сродната си душа толкова свобода, колкото ви е необходима.

Освен това, въпреки широко разпространеното мнение сред хората, че мъжете не искат сериозна връзка, всъщност повечето от тях все още предпочитат дългосрочни и сериозни връзки с определено ниво на отговорност. За щастлив живот са необходими максимално свободни отношения с взаимно уважение към личното пространство и време.

Такава връзка може да се изгради само с умен, проницателен и независим мъж, който споделя съвременните ви възгледи за любовните отношения.

Това изобщо не изключва различни прояви на романтика, но основата на комуникацията в такива отношения все още е сходството на житейските принципи.

  1. Тъй като сте от типа „жена-сестра“, най-лесно ще намерите общ език с „мъжко дете“, което ще е готово да сподели с вас всички житейски ситуации.

За вас е много важно да чувствате, че имате общ интерес и единство с партньора си, както и желанието му да прекарва възможно най-много време с вас.

Подсъзнателно се стремите да станете незаменими за мъж си, проявявайки се и като любовница, и като най-добър приятел, винаги готова да помогне и да даде добър съвет.

От своя избраник очаквате същото, но в по-малка степен. Можете да създадете такива отношения само в тандем с „мъж-дете“, който ви признава за „сестра“ освен всичко друго и по всякакъв начин ще допринесе за по-нататъшното хармонично развитие на отношенията. Ще ви бъде много по-трудно да изградите каквито и да било отношения с “независим мъж”, който има собствено мнение за всичко. Въпреки това, ако сте гъвкави и признаете, че свободното време може да се прекарва не само заедно, но и поотделно, тогава ще можете да изградите дълга и трайна връзка с „независим мъж“.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *