Астрология Интересно

Тест- от какво се нуждае вашето щастие

Тестът е интуитивен и показва от какво се нуждаете към настоящия момент, за да се чувствате по-щастливи и удовлетворени. 

Концентрирайте се върху картинката и изберете един от скъпоценните камъни, те са номерирани, вижте по-долу и по номерацията към какво ви насочва вашият вътрешен глас…

123kam123

 

1-  победа.

Вие сте силно концентрирана личност, която има конкретна цел  и е на път да я постигне, да завоюва своеобразна победа. Не е изключено да сте преодолели трудност или стресова ситуация, която ви е направила по-силни.

Към настоящия момент може да се нуждаете от повече спокойствие, необходимост да “пуснете нещата” да се развиват по един естествен начин, с повече вяра, за да установите, че така всичко ще се случа по-лесно и в оптимално благоприятен за вас начин.

Имате отлична памет, изобретателна мисъл, смелост, от които се възползвате.

Вероятно ще е добре да се освобождавате от минали негативни преживявания, които ще пречат на бъдещия ви просперитет. Прошката често е първа стъпка към щастието…

2-  успешни работохолици.

Вероятно ежедневието ви е динамично, изпълнено с множество ангажименти, справяте се с тях отлично и сте ценни за близкото ви обкръжение.

Верни и надеждни, все едно сте готови да поемете всички тежести на този свят.

Вие сте емоционални, доста чувствителни, но е хубаво да не приемате случващото се винаги твърде лично, защото не можете да сте отговорни и за чужди грешки.

Към настоящия момент може да имате нужда да се заредите с повече енергия, да помислите за по-добрия си тонус, здраве, да делегирате отговорности, да се научите да споделяте чувствата си, а не да ги таите само вътре в себе си…

3-  себе-утвърждаване.

Вероятно сега и повече от обикновено  вие трябва да отстоявате интересите си,  да утвърдите егото си, да се само-рекламирате, за да постигнете своя заветна мечта.

Може да имате усещането, че в последно време късметът ви е напуснал или делата ви не вървят точно така, както очаквате.

Вие сте горда, амбициозна личност, която може да се нуждае от повече вяра в собствените си сили и възможности.

Дошъл е моментът да “заблестите със собствената си светлина”, да престанете да се влияете или зависите твърде много от подкрепата и одобрението на другите.

Ново начало, вид самостоятелност, по-голяма инициативност, инвестиции в самите вас ще ви действат в повечето случаи обогатяващо.

4- хармония

Вие сте добронамерена и позитивна личност, стремите се да избягвате конфликти, може да сте като “оазис” за другите, да сте търсена и предпочитана компания.

Романтичната ви душа привлича внимание, може да сте като магнит за любов и незабравими преживявания.

Към настоящия момент може би трябва да направите по-отчетлива граница, която не бива да се преминава и е свързана със склонността ви да правите твърде много компромиси.

Така ще можете да се предпазите от разочарования и опасност да злоупотребят с добрината ви.

Вярно е, че можете да постигнете всичко с “мека ръкавица” и “памук”, приятна обаятелност, всичко ви се отдава с по-голяма лекота, само трябва за не грешите в първоначално избрания път.

 

 

 

Mariana Petrova

1 Коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *