Рак Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 05 юли

Родените на 05 юли съчетават в себе си аналитичност, прозорливост със силна интуиция и инстинкти за само-съхранение и печалба в един по-широк смисъл.

Може да изпитват известно вътрешно противоречие между склонността си да бъдат прекалено критични, практични и вид идеали, които ги „бутат“ в различни посоки.

Понякога това противоречие е повод за вътрешна неувереност, например от типа на: „дали съм поел в правилна посока, не бъркам ли някъде?“, а в други случаи може да прерасне в недоразумения с партньори-лични или делови, околните-общо.

В оптимален вариант- това са хора, които се стремят към съвършенство, учат се от грешките си, умеят да се развиват като перманентно обогатяват знанията си, стъпват върху своя опит, придобит авторитет и така се изкачват напред и нагоре…Колкото са по-високи целите им, толкова по-далеч могат да стигнат.

Обикновено преследват желанията си с голям ентусиазъм и плам, поемат умерени и добре премислени рискове, включват талант, който се разширява по един естествен начин в живота им и в сфера, към която проявяват интерес.

Много трудно могат да бъдат излъгани или рядко губят истинските си интереси от поглед.

Притежават доза късмет в придобиването на материални блага през първата част от живота си, но после трябва да заслужат полученото, за да не се разплащат после с лихвите.

Професионална реализация- в оптимален вариант тя е свързана с висока социална активност, също- възможност да демонстрират талант, който притежават. Обикновено през първата част от живота си трупат безценен опит, на който разчитат в последствие. Успех им носят пътуванията, взаимодействието с влиятелни личности, които ги подкрепят.

Партньорски отношения: умеят да градят дълги и надеждни връзки, обикновено са лоялни и може да се разчита на тях. Въпреки всичко водещи уроци в живота получават все от взаимоотношенията. Трябва да постигнат първо хармония в себе си, а после да се обвържат. Обикновено това става след 28 годишна възраст, а ако се случи по-рано, тогава взаимоотношенията са подложени на изпитание.

Мистично значение: желязна воля, гъвкавост, адаптивност, които ги правят победители. Счита се, че родените на тази дата притежават „несломим дух“. Символ: Преодоляване

Известни личности родени на тази дата са: Атанас Папаризов- български политик, Румен Овчаров- български политик, Цветелин Кънчев-български политик, Есил Дюран- българска певица, Стилиян Петров- български футболист, Туба Бююкюстюн- турска киноактриса, Данай Гарсия- кубинска актриса, Ева Грийн- френска актриса, Еди Фалко- американска актриса.

kinopoisk.ru

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *