Дева Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 10 септември

Родените на 10 септември са подчертани индивидуалисти, лидери, притежават силна воля и големи амбиции.

Имат слънчев, позитивен характер, вярват в собствените си сили, излъчват самоувереност, карат по един естествен начин околните да им се възхищават или поне да се съобразяват с тях.Това съчетание обикновено е гаранция за  успехи и отличен социален статус.

Хора родени на тази дата трудно се примиряват с посредствеността.

Склонни са да пътуват и/или да живеят далеч от родния си дом, ако това се осъществи-носи им късмет.

Придобиват висока квалификация, надскачат семейната си среда.

От рано съзряват, разчитат предимно на себе си.

Могат а бъдат своенравни, твърде индивидуалистични и сами да предизвикват обрати в живота си.

Професионална реализация- притежават много енергия, която трябва да разтоварят във висока активност- умствена, но и физическа. Движението е важно за тях, не е лесно да се застояват на едно място. Отлично е да има предизвикателства, перманентни промени.

Партньорски отношения- могат да бъдат лоялни, но  съжителството с тях не винаги е лесно- изискват подчинение и повече разбиране, оценките са доста критични,  реакциите смели и безкомпромисни, способни са да достигат до дъното на горчиви истини и в пълна яснота- понякога ги кара да изглеждат по-хладни, неуправляеми…за това ранният брак не е препоръчителен, а е по-успешен, когато се усвоят определени уроци. Все пак всичко зависи и от индивидуалния хороскоп, който може да смекчи тази тенденция.

Мистично значение: личността трябва да защитава близките си, да е в помощ на околните, да изпълнява своеобразна мисия, за да заслужи опеката от висшите сили, които са благосклонни и са дали не малко дарове по пътя. Все пак- животът е бурен, тества се лоялността, морала, отговорността. Символ: превратност.
Известни личности родени на тази дата са: Тодор Икономов /български политик/, Йорданка Христова /българска певица/, Георги Пирински /български политик/, Андрей Баташов /български актьор/, Гай Ричи /британски сценарист, режисьор и продуцент/.

1009321123

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *