Рожденият ви ден Скорпион

Хороскоп за родените на 18 ноември

Родените на 18 ноември са честни, открити и силни характери. Притежават още смелост, ентусиазъм, воля, с които посрещат всички предизвикателства в живота.

Понякога може да изглежда, че нямат достатъчно добре развити сетива срещу опасностите в живота, пошлото, скритото, подвеждащото.

Притежават интуиция обаче, която ги предпазва инстинктивно от неблагоприятни влияния, в други случаи умеят да респектират достатъчно околните, така че те да избягват да злоупотребяват с тях.

Емоционални, но и рационални личности, винаги се стремят да са здраво стъпили на земята и си поставят подобни осъществими и целесъобразни цели, сигурността- чисто финансова и не само е много важна за тях.

Имат множество таланти или интереси, така че не им е лесно да изберат посоката на своето развитие. Може животът им да е по-неустойчив и колеблив поради горе-описаните причини или външни, независещи от тях обстоятелства, например негативно въздействие на рождена среда, връзки и т.н., но това трябва да се преодолее през годините.

Притежават развито чувство за собственост в един по-широк смисъл и това понякога се превръща в повод за вредна привързаност, която не носи щастие или удовлетворение.

Професионална реализация- могат да се реализират отлично в дейности които носят доза риск, съпътствани са с повишена конкуренция, активност, натовареност, където могат да демонстрират инициативността си, състезателния си хъс. Ако работата е рутинна- трудно се задържат на едно място. Имат нужда от подкрепа или работят в съдружие.

Партньорски отношения- лоялни партньори, на които може да им се има доверие, умеят да градят дълги и надеждни връзки. Връзките стават все по-устойчиви след години и като се натрупа известен опит, така че да избират правилно хората, които допускат до себе си.

Мистично значение- показва личност, която е закриляна от висшите сили и това се усеща най-много в трудни и изпитващи моменти, все едно Съдбата се преобръща в тяхна полза накрая винаги или в повечето случаи. Вярващи, одухотворени, поетични натури, това не винаги е видно под самоуверената им външност. С годините вярата и закрилата се усилват…Символ: Вдъхновение.

Известни личности родени на тази дата: Известни личности родени на тази дата: Пета Уилсън- австралийска актриса, Оуен  Уилсън- американски актьор, Ким Уайлд-английска певица, Кърк Лий Хамет- американски китарист (Metallica), Елизабет Пъркинс- американска актриса.

123Owen_Wilson_Cannes986503Peta_Wilson

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *