Астрология Интересно Нумерология Нумерология и символи Хороскоп за съвместимост

Числата за мъжкото и женското начало, комбинации в партньорските връзки…

Независимо от пола на човек, счита се, че във всеки има мъжка и женска енергия, а коя доминира може да се определи в известна степен и от нумерологията.

370512Приема се, че всички четни числа-2,4,6,8, подсилват мъжките качества и показват до колко човек е склонена да проявява черти от характера си типични за по-силната част от човечеството, например- рационален подход към обстоятелствата, решителност, инициативност…

Нечетните числа- 1,3,5,7 и 9, отключват женски характеристики, носят творчески, емоционален и съзидателен заряд…

Счита се, че балансът между двете енергии е в равновесие, когато мъжките и женските числа са в равен брой или едните преобладават  над  другите с не повече от 1-2 числа.

Липсата на баланс, може да означава силен вакуум, вид зависимост от друг човек, партньор, който може да компенсира тези липси чрез партньор, но не винаги това е лесно.

Например, мъж с домината от мъжки числа, може да е прекалено груб и неразбиращ- дамите, може да му лисва подход, друг тип мислене- допълващ неговия, така че да реализира и разгърне в пълна степен потенциала си и да се чувства щастлив-общо. Все пак мъж с домината мъжки числа може да се изживява като само-достатъчен.

Мъж с доминанта нечетни числа– може да се чувства като „чужд сред свои” или пък да е прекалено емоционален, да проявява зависимост от одобрението на околните-подчертано,  да търси и намира партньори /лични или делови/, които да са по-устойчиви, рационални,  така че да го стабилизират енергийно, емоционално и не само…Мъж с домината нечетни числа- държи на семейството, но дали ще успее да го изгради- зависи от подхода на отсрещната страна.

В изготвянето на нумерологични хороскопи на съвместимост, можете да използвате техника на „домината”- как се допълвате, дали четните и нечетните числа се уравновесяват взаимно и са в хармония, също- кои и с какви качества доминира /мъжки, женски похвати/, кой е „главата” и кой „шията”- като метафора…Каква енергия доминира във връзката ви, понякога това не е толкова видно и резултатите изненадват.

Пример за определяне на доминанта във връзка:

Дата на раждане на единия партньор /мъж/: 19.12.1970

Нечетни числа- 1,9,1,1,9,7

Четно-2

Характеристика- силен, волеви, но много емоционален и неуравновесен характер.

Дата на раждане на другия партньор /жена/: 06.02.1974

Нечетни числа-1,9,7

Четни числа: 6,2,4

Характеристика- характер, при който емоциите не вземат връх над разума и обратното…търси се и се намира баланс.

При общите числа /събрани на единия и другия партньор/

доминират – нечетните числа /1,9,1,1,9,7,1,9,7/ над четните общо/2,6,2,4/, значи- връзката е много емоционална, а не рационална, при това дамата ще се стреми да уравновесява, да внася баланс както в мъжа до нея, така и в самите партньорски отношения…

Подобен анализ можете да извършите и вие за всяка една ваша връзка, опитайте, интересно е…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *