Везни Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 04 октомври

Родените на 04 октомври са любознателни и природно интелигентни. 
Надеждни, честолюбиви, държат на сигурността в живота и постигат просперитет чрез перманентното обогатяване на своите знания като получават отлична квалификация или пък пътуват, като са социално активни…
Притежават уникален, креативен начин на мислене, с който печелят симпатии и уважение. Въпреки че не обичат тръде промените, животът им е доста динамичен, предизвикателен, в оптимален вариант тази предопределеност ги развива, а векторът на развитие е напред и нагоре.
Професионална реализация- с каквото и да се захванат те демонстрират праволинейност, надеждност, така са предпочитани служители, колеги. Препоръчително е работата им да е динамична, свързана с по-голям обмен на информация, обществено значима, интелектуална и/или свързана с пътувания…
Партньорски отношения: умеят да бъдат надеждни партньори, но не е лесно да се стигне до сърцето им. Привличат се от остроумни, позитивни, креативни, инициативни, дейни партньори, такива, които постоянно ще палят любопитството им, заедно ще покоряват все нови върхове…Иначе огънчето в сърцето им постепенно може да загасва.
Мистично значение: показва личност, която притежава богата душевност, но й липсва самоувереност, вяра в собствените сили и възможности. Често се нуждае от партньор, който да подкрепя и повишава собственото им самочувствие..Трябва да се пазят от изпадане на емоционална зависимост от партньори или други авторитети в живота им. Символ: зависимост.
Известни личности родени на тази дата са: Джон Атанасов /американски компютърен пионер/, Виталий Гинзбург /руски физик, Нобелов лауреат/, Сюзан Сарандън /американска актриса/, Ан Райс /американска писателка/, Луис Сепулведа /чилийски писател/, Лийв Шрайбър /английски актьор/,  Елена Катина / руска певица (Тату)/, Георги Георгиев Гец /български актьор/, Ивайло Василев Захариев /български актьор/.
Ivaylo_Zaharievliiiiiii

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *