Везни Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 06 октомври

Родените на 06 октомври ценят красотата и хармонията във всичките й измерения.
Чувствата и дълбоките емоционални преживявания, нужди за близост, съпричастност, разбиране- определят много или всичко в избора им и в житейския им път.
Само една малка част е видна от цялото море на силни страсти, които бушуват в душата им.
Богата палитра от качества, някой от тях си противоречат, но така и по един естествен начин допринасят за собственото им духовно развитие.
Понякога се лутат между две истини, свои и чужди интереси, по житейския им път ескалират доста изкушения, на които реагират моментно и според текущи обстоятелства.
Умеят да постигат целите си с чар, ако преките пътища към успехите им са затворени, тогава могат да използват и обходни, но пак да получат набелязаното.
Проявяват състрадание, алтруизъм, но могат да бъдат и измамни, манипулативни, изплъзващи се…
Животът им до 28/30г. рядко протича така, като са очаквали. Причините понякога са в семейната, рождена среда, в други случаи- външни и независещи от тях причини като проява на самата Съдба, която трябва да ги кали, да пробуди вярата в тях, да развие философска мисъл и склонност да помагат, да са отдадени на другите или вид мисия, това ще преобрази начина им на съществуване, ще разшири хоризонтите пред тях и ще са под особената опека на висшите сили…
Професионална реализация: добри служители, изпълнителни, надеждни, особено, ако работата им харесва, доставя им удоволствие и/или е свързана с красота, изкуство, взаимо-помощ. Могат да пътуват /включително зад граница/ или изпитват желание да избягат от реалността чрез изкуство и в двата случая това води до обогатяване. Биха били добри политици..
Партньорски отношения: емоционални и крайни в желанията, в преживяванията си- рядко партньорските отношения са спокойни гладки. Първо трябва да укротят “бурята в душата си”, да се научат на умереност, да бъдат открити, тогава връзките им може да се стабилизират и предимно след 28/30 годишна възраст.
Мистично значение: показва личност, която умее да привлича богатство и разкош и се сдобива по уникален начин с онова, което преследва. В последствие обаче разбира, че целта не носи удовлетворение, инвестицията /финансова, морална/ е грешна и по-скоро носи загуби. Това изисква преоценки на всичко ценно в живота и то се случва по един естествен начин. Символ: опасност .
Известни личности родени на тази дата са: Димитър Туджаров/ български шоумен/, Любомир Ганев /български волейболист/, Албена Чакърова /българска актриса/, Любен Беров /бивш министър председател на България/, Стоян Михайлов /български социолог/, Елизабет Шу /американска актриса/.
elizabet_shu

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *