Везни Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 10 октомври

Родените на 10 октомври са лидери по природа, много силни характери, така че обикновено сами са си най-голям приятел и враг едновременно.
Така до 28/30г. привличат или сами си предизвикват обрати, попадане в трудно контролируеми ситуации, а животът им е променлив, дори несигурен. За да се предпазят от тази негативна тенденция е добре да се научат да гледат в по-далечна перспектива, а и да са по-отстъпчиви, толерантни, както и на практика става в повечето случаи, защото тези хора умеят да си правят изводи, стремят се да не повтарят минали грешки и т.н.
Волеви, слънчев, деен и позитивен характер, който може да вижда възможностите и да се възползва от тях. С времето развива все по-силна вътрешна необходимост от сигурност, от човек, който да ги подкрепя, да им помага и стимулира да разгърнат иначе отличния си потенциал.
Необходимостта от сигурност става водещ мотив и обикновено успяват да я постигнат…
Силни инстинкти за само-съхранение, за правилния или полезния път на развитие.
Професионална реализация: това са личности, които често избират пътя на предприемача, могат да имат собствен бизнес, а ако работят в чуждо предприятие, тогава и в повечето случаи заниманията им са свързани с висока социална активност, отлични обществени позиции, връзка с много хора, което им носи престиж, успехи или популярност. Притежават талант, който трябва да бъде забелязан и оценен.
Партньорски отношения: често са идеалисти, романтични, но и уязвими с променливо настроение. Партньорските им отношения може да се превърнат в перманентна въртележка нагоре-надолу, със силни емоционални преживявания или опасност от скъсване, ако не се стремят съзнателно да овладеят някой горе-описани характеристики и предварително не правят твърде много компромиси, не слагат ореоли, но и не прекаляват с изискванията…Тук крайностите са твърде вероятни…
Мистично значение: показва личност, която е много чувствителна, идеалистична, талантлива. Съчетава в себе си практичен начин на мислене, но и одухотвореност, която придава смисъл, може да материализира високостойностни цели. Символ: Красота.
Известни личности родени на тази дата са: Бенджамин Уест /американски художник /, Джузепе Верди /италиански оперен композитор/, /Клод Симон, френски писател, Нобелов лауреат през 1985 г./, Джеймс Клавел /британски писател/, Лъчезар Тошев /български политик/, Устата /български певец/, Никола Илиев /български актьор/, Джоди Лин О’Кийф /американска актриса/.
Устата по време на премиерата на сингъла „Отнесени от вихъра“, 10 май 2012 година.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *