Рожденият ви ден Скорпион

Хороскоп за родените на 13 ноември

Родените на 13 ноември са магнетични, емоционални, но и практични едновременно.

Притежават широк спектър от качества, част от тях може да са противоречиви, но при всички случаи това им помага да разбират по-лесно човешката природа, да подхождат с по-голямо разбиране към болката или недостатъците на околните, също- така да градят стратегии, да бъдат гъвкави, адаптивни и без да губят целите си от поглед.

Животът им е цветен, понякога драматичен, но никога скучен.

Може да изпитват перманентен „глад“ за повече обич, приключения, споделяне, доказване, придобиване на чисто материални средства, комфорт и т.н., но все може да имат усещането, че нещо недостига, в оптимален вариант- това ще се превърне в мощен стимул на развитие в духовен или материален план.

Имат подчертана  необходимост да се доказват пред другите или всички успехи, или пък провали са като скачени съдове за одобрението и подкрепата, която могат или трябва да получат от околните.

Чувствителни, но и амбициозни, понякога правят резки завои в живота си, това бележи техния път на развитие.

Само една малка част е видна от всички бури, които бушуват в душата им. Притежават силна воля, усет към риска, рядко се примиряват с посредствени позиции, вид несправедливост…

Професионална реализация: имат отлични предпоставки за реализация в сфери, които изискват поемането на големи отговорности, понякога и рискове. Отличен усет за печалба, могат да имат собствен бизнес, да направляват чужди финансови потоци. Най-големи печалби могат да имат, ако си сътрудничат, радват се на опека от влиятелни личности и т.н.

Партньорски отношения: магнетични, чаровни, страстни, ревниви…Любовният им живот е цветен, но рядко спокоен през първата част от живота. Предразположени са към попадане в ситуации на предателства. Когато спечелят сърцето им- умеят да бъдат лоялни…

Мистично значение: показва личност, която умее да налага волята и авторитета си над околните. Не може да бъде подчинена, принудена на върши нещо, което не е по вкуса й. Почти винаги постига набелязаното, ако не по преки пътища, то по обиколни, като изчаква подходящия момент. Символ: Умиротворение.

Известни личности родени на тази дата са: Упи Голдбърг- американска актриса, Мария Петрова- българска състезателка по художествена гимнастика, Джефри Брума- холандски футболист, Джерард Бътлър- шотландски актьор, Франсис Конрой- американски актьор, Джими Кимъл- американски актьор, тв водещ.
jfngsjtgn123

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *