Дева Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 15 септември

Родените на 15 септември са магнетични, с изострен усет към красота и изкуство. Това са естети по рождение.

Външният вид и социалният статус са от голямо значение за тези хора. Те внимателно подбират своята среда, умеят да печелят симпатии с чара си. Нищо човешко не им е чуждо и могат да изненадват околните с реакциите си, когато са предизвикани. 

В повечето случаи са добронамерени, сърдечни, състрадателни. Компанията им е приятна и предпочитана.

Професионална реализация: това са отлични изпълнители, които с каквото и да се захванат, ще се стремят да се отличат със съвършенство. Много би им подхождала професия, която включва изкуство, сътрудничество, посредничество, общуване с повече хора…Могат да бъдат медиатори, говорители, творци. Водещо правило е да обичат онова, което вършат, иначе няма да им е лесно да се задържат на едно място.

Партньорски отношения: любовта е като движеща сила в живота им,  обикновено не им липсва внимание, радват се на обожание от страна на противоположния пол. Същевременно лесно могат да станат жертва на предателства или с времето, собственото им развитие променя предварителните нагласи, виждания за споделяне на чувства, кое е най-ценно и т.н. На практика ранният брак не е препоръчителен, защото е застрашен от обрати или разпад…

Мистично значение: показва личност, която е идеалист по душа,  има силна интуиция, вродена прозорливост, така че да предусеща бъдещи събития. Въпреки всичко позволява на определени хора да я въвличат в опасни, рискови начинания, така че се учат по трудния път на опита. Партньорите до тях в значима степен определят пътя им на развитие, социален статус и т.н. За това не бива да пренебрегват вътрешния си глас…

Известни личности родени на тази дата са: Летисия Ортис /съпруга на настоящия испански престолонаследник и принц Фелипе/, Нели Рангелова /българска поп изпълнителка/, Оливър Стоун / американски кинорежисьор и сценарист/.

letisia

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *