Овен Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 15 април

Родените на 15 април са магнетични натури, които с голяма лекота, бих казала и ловкост, успяват да спечелят симпатии, да привлекат внимание върху себе си.

Това са родени лидери, които почти по призвание увличат хора след себе си. Нищо човешко не им е чуждо, в друг вариант- познават добре човешката природа и извличат полза от това.  Притежават талант или вроден усет за печалба, с каквото и да се захванат. Могат да заемат управленски позиции в чуждо предприятие или пък да се ориентират към собствен бизнес, но рядко или почти никога не се задоволяват с посредствени позиции. Имат склонност да пътуват и ако това се осъществи, тогава им носи значимо удовлетворение и шансове над средното ниво. Животът им до 28г. е градивен и успешен, след това всичко зависи от индивидуалния хороскоп.

В партньорските си отношения имат способността влияят силно на човека до тях, стига да искат. Могат да използват и “психологически тактики”. Но това се отнася и за тях самите, тоест- към тях могат да се отнасят по подобен начин и като огледален образ. Във връзките си разчитат предимно на себе си, а ако това не е така, тогава принуждават човека до тях да ги следва. Рядко отношенията се градят на “равноправие”, обикновено единият надделява или ескалира постоянна, своеобразна борба за надмощие, вид конкуренция. добрата новина е, че това все пак е въпрос на избор, а понякога и интерес, който може да превърти тенденциите в позитиви.

Мистично влияние- перманентна борба за надмощие, в която човек се справя с предизвикателства, конкуренти, печели трудни битки, в които сам се въвлича и благодарение на високите си амбиции. С течение на времето разбира, че и “сам войнът е войн”, но е по-силен, когато получава подкрепа и дава много или всичко, за да получи тази подкрепа.
Известни личности родени на тази дата са: Клаудия Кардинале- италианска актриса, Алла Пугачова- руска поп-певица, Ема Томпсън- британска актриса, Камен Донев- български артист, Ема Уотсън- английска актриса.
220px-Emma Thompson Césars 2009

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *