Овен Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 14 април

Родените на 14 април притежават подвижен, бърз и неспокоен ум, който постоянно ги подтиква да променят приоритети те си, да пътуват, ако не реално, то поне в мечтите си и така да придобиват нови и зареждащи емоции, съответно –знания.Родените на тази дата имат огромен потенциал –богата и сложна палитра от чувства, интелект-обикновено над средното ниво. Това създава условия за постоянен „вътрешен глад”, който трябва да се храни чрез опит, натрупани впечатления, критичност – сменяща настроението подобно на „декори”.Важно е, за да имат успехи да се насочват към ясно и точно обосновани цели, които да преследват до край. В противен случай, животът им до 28г. е нестабилен, а способностите се имплантират в действителността едва в зряла възраст, освен ако хороскопът не смекчи или усложни в значима степен основната тенденция…
В партньорските си отношения проявяват съчетание от страст, ентусиазъм и взискателност. Могат да бъдат лоялни, ако партньорът до тях е по-емоционален, даващ им доза свобода, способен да разшири хоризонтите пред тях- в един по-общ смисъл. Родените на 14 април обичат предизвикателствата, дори и това не винаги да е съвсем осъзнато. Човекът до тях трябва да е динамичен, гъвкав, за да е в крак с бързия им ход в живота. Ако ескалират различия или недоволство- родените на тази дата трудно правят компромиси, това може да доведе крайни реакции, дори решения.
Мистично значение- страстна натура на крайности, които перманентно превъртат “колелото на Съдбата” в живота им. Могат да постигнат почти всичко, благодарение на будния си ум и красноречие, усет за печалба, но същевременно попадат не рядко в компанията на хора, които предизвикват нежелани трансформации или загуби. Родените на тази дата трябва да избягнат съзнателно контакти с по-слаби или манипулативни натури. Иначе с времето и по един естествен начин могат да стават все по-отчуждени, враждебни, дори егоистични, да ескалира чувството за самота или превъзходство, но с доза огорчение.
Известни личности родени на тази дата са: Робърт Карлайл- британски актьор, Антъни Майкъл Хол- американски актьор, Сара Мишел Гелар- американска актриса.
gelar

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *