Рожденият ви ден Скорпион

Хороскоп за родените на 16 ноември

Родените на 16 ноември са интуитивни, одухотворени, чувствителни натури, притежават множество таланти и само една малка част е видна от всички страсти, които бушуват в душата им.

Умеят да надникват отвъд видимото, да проследяват причинно-следствени връзки, често притежават качества на психолози по душа. Това понякога е като дарба, а в други случаи ги прави по-уязвими, отворени за чуждите преживявания, настроения, мнение и т.н.

Притежават силно Его и могат да направят чудеса от храброст, за да защитят авторитета си. Трудно забравят, ако ги наранят и още по-трудно прощават.

Изпитват силно желание постоянно да се доказват или връзките с околните имат преувеличено значение.

През първата част от живота си може да се чувстват самотни дори и сред тълпа от хора, а това е повод да се развиват духовно, да израстват.

Причините могат да бъдат в сложна семейна среда, в която са отраснали или по външни и независещи от тях причини. Въпреки някой изпитания, пред които се изправят,  родените на тази дата са закриляни от Съдбата и го усещат най-много в изпитващи моменти.

Професионална реализация: често родените на тази дата притежават талант, който могат и трябва да разгърнат. Може да са пътешественици, първо-откриватели, детективи, изследователи, психолози…Отлични постижения могат да имат навсякъде, където е подходящо да демонстрират своята проницателност.

Партньорски отношения: за родените на тази дата е от водещо значение да имат любим човек до себе си, когато го открият- обикновено са отдадени, лоялни, романтични. Поради високата си емоционалност се обвързват в зряла възраст или когато овладеят бурите в душата си.

Мистично значение: романтична личност, която е много по-силна, изобретателна, гъвкава, отколкото изглежда на пръв поглед. Предизвикателствата и обратите, с които се сблъсква в живота само я правят още по-способна да оцелява, да се бори и да побеждава. Символ: Преодоляване.

Известни личности родени на тази дата са: Жузе Сарамагу- португалски писател, Нобелов лауреат през 1998 г., Максим Стависки- български спортист от руски произход, Маурисио Очман- мексикански актьор, Маги Рут Джилънхол- американска актриса, Марг Хелгенбъргър- американска актриса.
12345wertyu

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *