Козирог Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 19 януари

Родените на 19 януари притежават слънчев или интересен характер, който умее да вижда възможностите в живота и да се възползва от тях, също- вярва в собствените си сили и умее да демонстрира качествата си, за да бъде забелязан, оценен по достойнство.

Притежават силно Его, така че полагат не малко усилия, за да получат подкрепа и одобрение от околните и в повечето случаи успяват.

Успехите и стабилността в живота им по различни поводи зависи пряко от обкръжението им. Например- тяхната реализация, длъжност е такава, че им се налага перманентно да се доказват. В друг случай- по- лесно постигат намеренията си, когато си сътрудничат. Поради тази причина е препоръчително внимателно да избират на кого се доверяват, с кого обединяват усилия, защото другите може да ги издигнат, но не е изключено и точно обратното- да ги дестабилизират в мек вариант…

Може да имат различни интереси или таланти, така че да се разпиляват в различни посока, а това по един естествен начин създава опасност от загуба на оптимални резултати в определено направление.

В оптимален случаи- имат паралелни занимания, които се допълват и им действат обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл.

Имат отлични показания за високи социални позиции, изкачване по йерархичната стълбичка, но не им е лесно да се задържат на върха…За да избегнат негативна тенденция, която може да ги превърти надолу- отново и внимателно трябва да подбират хората, които допускат до себе си…

Професионална реализация- отлично би било, ако тяхната работа им дава повече свобода и движение. Вписват се добре в колектив и могат да играят ценна роля в него, така че определящо е да намерят своята най-подходяща среда, където да си сътрудничат, да са взаимно полезни и т.н.

Партньорски отношения- връзките им може да са съпътствани от крайности, които ги люшкат в различни посоки. Все пак с тях никога не е скучно, но трябва да се внимава, да не се нарани егото им, защото това ще е „началото на края“…

Мистично значение- показва търсеща душа, която може да се превръща във внезапна свръзка към бъдещето, към промените, към своеобразен прогрес, както за себе си, така и за околните…

Символ: Уязвимост

Известни личности родени на тази дата са: Доли Партън- американска кънтри певица, композиторка и киноактриса, Петя Силянова- българска актриса, Борислав Цеков- български политик, Марша Томасън- британска актриса, Калина Сакскобургготска- дъщеря на Симеон II.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *