Астрология Нумерология Нумерология и символи

Число на съвместимост между вас и партньора ви

Числото на съвместимост се изчислява като сумирате вашия рожден ден /например родени сте на 16 – 1+6=7/ с този на партньора ви. Ако неговото число е 1 /изчислено по същия начин/, а вашето число е 7, то числото ви на съвместимост е 7+ 1=8. Четете по-долу характеристиките за 8.
Число на съвместимост 1
Вашата двойка прави силно впечатление, защото сте шумни, ярки индивидуалисти, на които никога не им е скучно да са заедно. В началото може да има много страст в отношенията ви и уважение, но с времето сте застрашени от вид вътрешна „конкуренция” и желание на всеки един от вас да се наложи, да отстои собствената си воля. Възможно е да имате коренно различни приоритети и мнение по важни въпроси, които да ви отдалечат един от друг. Ако имате общ бизнес или други съвместни цели, това ще скрепи доста съюза ви, а животът ви ще е динамичен и успешен.
Число на съвместимост 2
Вашата връзка е изградена върху много романтика, взаимопомощ и почти интуитивно общуване. Разбирате се само с поглед и проявявате голяма чувственост един към друг. В позитивен план това „зарежда емоционалните ви депа”, а в негативен – създава опасност от прекалена тревожност за дребни детайли, прояви на ревност и обсебване.
Хубаво би било да сте материално обезпечени и реализирани преди да сключите брак. Ако това условие е изпълнено, вие можете да бъдете идеални партньори един за друг.
Число на съвместимост 3
56627Това, което ви обединява определено е страстта. Привличането между вас е толкова силно, че определено можете да изгладите доста недоразумения в леглото. Понякога изглежда, че секса е основен мотив да сте заедно, но като цяло умеете да си дарявате чувство на щастие.
Би трябвало да наблегнете и на други „скрепяващи елементи” връзката ви и ако го постигнете ще имате цветен и изпълнен с хубави емоции съвместен живот.
Число на съвместимост 4
Вас ви обединява доверието или пък общ интерес, уважение. Възможно е страстта между вас да се нуждае от допълнителни стимули, да се развива във времето чрез взаимно опознаване…
За да не се превърнете от любовници в добри другари, а и за да избегнете „двойствен живот”, важно е да не забравяте да се забавлявате, да се стремите постоянно да разбирате, удовлетворявате нуждите на другия.
Число на съвместимост 5
Между вас пламтят искри, които бързо се разгарят, но и бързо гаснат. Може да сте си интересни, но сте и доста различни или поне сте склонни да демонстрирате вид индивидуализъм един към друг, като не позволявате да се преминат определени граници на близост. Връзката ви е вълнуваща, но променлива, дори „несигурна” и за да избегнете тази тенденция, можете да си послужите с общи теми за обсъждане, да позволите чрез общуване да постигнете по-голяма привързаност.
Число на съвместимост 6
68043Това е едно от най-добрите числа на съвместимост. Дори и да имате в индивидуалните хороскопи сложни аспекти, „конфликтни” лични конфигурации, то ще смекчи до голяма степен негативите, ще ви подтикне да правите компромиси един към друг, чрез дълбоко разбиране на мотивите на другия, симпатии и пораждане на привързаност почти по призвание. Ако пък имате други скрепващи елементи- вие сте две половинки на едно цяло, а съюзът ви е почти неразрушим.
Число на съвместимост 7
Вашата връзка е кармична и води до емоционални преживявания, на ръба на нормалното. Както всяка „карма” тук проявите са много различни- от силна страст и безусловна любов- „ще те обичам въпреки всичко, ще дам живота си за теб” и т.н., до жестокото желание да отмъстиш на другия, да го нараниш.
Какъвто и да е вашия случай, безспорно, за да сте заедно вие се променяте един друг, изпитвате трудности, благодарение на които се развивате и усъвършенствате. Напомняте на „стар кораб”, който е преживял много бури, но е оцелял.
Число на съвместимост 8
Вие сте лидери, които се привличат чрез уважение. Вие умеете да се стимулирате и да се „конкурирате” конструктивно. Заедно можете да постигнете значими успехи, да сте си много полезни в трудни моменти и да сте почти непобедими пред житейските изпитания. Но, ако на единия му омръзне тази вечна борба, отговорности и доказване, тогава ще потърси вид „разтоварване” навън и разривът в такъв случай ще бъде неизбежен…хубаво ще бъде, ако съвсем съзнателно се стремите да си дадете повече пространство и въздух, не забравяте развлеченията и романтичните жестове.
Число на съвместимост 9
Вашият съюз е съпътстван от много страст и взаимно привличане. Вие сте отлични любовници един за друг, но за брак- въпросът е спорен. Би трябвало предварително да се опознаете по-добре, да разберете дали можете да потушавате „о време” разгорели се пожари или пък да осъзнаете – дали в дълготраен план ще се примирите с някой недостатъци на другия…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *