Козирог Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 28 декември

Родените на 28 декември са отговорни, амбициозни личности, които следствие на своите качества и упоритост успяват да постигат успехи, често над средното ниво или животът им е градивен, стабилен, все приоритети, към които се стремят всячески…

Това са лидери по природа, които умеят да будят доверие, уважение и да заемат престижни позиции в колектив.

Въпреки всичко в своето израстване може да им се налага да се учат по трудния път на опита или пък в оптимален вариант- това е показател, че им се налага да проявяват повече твърдост, може би да инвестират в своето бъдеще или пък- нищо не им се дава даром.

Притежават огромна вътрешна сила, хъс за победа в един по-широк смисъл.

Може да изпитват известно раздвоение между духовно начало, висши ценности и други- съвсем практични съждения…В оптимален вариант успяват да балансират между двете, но понякога това вътрешно противоречие ги кара да изпитват вътрешни колебания със съответните последици.

Професионална реализация: в повечето случаи се стремят към върха и действително успяват да заемат управленски постове, стават мениджъри. Способността им да носят висока отговорност по един естествен начин ги насочва точно към това. Изкачват се бавно, но сигурно напред и нагоре…

Партньорски отношения:  в повечето случаи са лоялни партньори, които знаят какво искат, как да го постигнат и умеят да градят дълги и качествени отношения. Когато създадат семейство- се превръщат в опора за близките си, инвестират в дома и семейството си, носят му благополучие.

Мистично значение: показва личност, която е много амбициозна, но се сблъсква с трудности, които се учи да обикаля, преодолява през годините и като натрупа опит. Това е кармична позиция, която изисква човек да е отдаден на обкръжението си, в известен смисъл да му служи и едва тогава успява да стабилизира живота си. Символ: Отдаденост.

Известни личности родени на тази дата са: Ричард Клайдерман- френски пианист, Дензъл Уошингтън- американски актьор, Найджъл Кенеди- английски цигулар, Сиена Милър- американска актриса, Джо Манганиело- американски актьор, Бо Гарет- американска актриса.
324567812e3

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *