Козирог Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 27 декември

Родените на 27 са силни, волеви характери, в повечето случаи- открити, праволинейни, такива, на които може да се има доверие.

Доста емоционални, също- честолюбиви, спонтанни, стремящи се да овладяват бурята в душата си…

Гледат на обикалящата действителност през призмата на гордост, амбиция, все едно са обиколени от опасности и предизвикателства, а те трябва да защитят своята идентичност.

Поради тази причина рядко си позволяват отпускане, винаги са нащрек, готови да се сражават, побеждават, да покоряват все нови и нови върхове.

Често притежават интуиция, талант, които им показват вярната посока, помагат им „да не се изгубят“, да разгърнат потенциала си.

Професионална реализация: подхождат им професии, в които могат да демонстрират творческите си способности, креативна, изобретателна мисъл, но също и точност, съобразителност. Занимания с техника, спорт, друго, което включва доза риск или по-голяма натовареност. Не обичат да им нареждат какво да правят, така че или трябва да заемат лидерски, управленски позиции или работата да е по-независима, или да са предприемачи ,да имат собствен бизнес.

Партньорски отношения: обичат да горят, а не тлеят в своите отношения, така връзките им са бурни, изпълнени с дълбоки чувства. Не им е лесно да се обвържат, това се случва предимно в зряла възраст, след като натрупат опит, преоценят онова, на което истински държат….

Мистично значение: показва личност, която е смела, отговорна, амбициозна, но също и само-жива или самотна, на която й се налага да се бори в живота като разчита предимно на себе си. С упоритост успява да превърта всякакви предизвикателства в полза, да постига набелязаните цели.

Известни личности родени на тази дата са: Жерар Депардийо- френски актьор и режисьор, Едвин Сугарев – български писател и политик, Марк Хъмфри- канадски актьор, Мишо Шамара- български певец, Емили дьо Равин- австралийска актриса, Клоуи Бриджес- американка актриса.
7623jdh27

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *