Дева Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 13 септември

Родените на 13 септември са силни характери, сами направляващи своята съдба.

Умеят да отсяват “сеното от плявата”, да се ориентират към правилни и носещи добър социален статус цели. Обикновено животът им до 28/30г. е успешен и градивен, след това всичко зависи от индивидуалния хороскоп и от това  дали са злоупотребили със своята сила.

Имат лидерски качества, съчетават в себе си практични съждения, но и вяра във висшите сили, одухотворени са, философията им за живота е такава, че разчитат предимно на себе си, винаги са мобилизирани, действат целесъобразно и добре премислено, могат да се превръщат в стабилизатор и на близкото си обкръжение.

Не обичат промените, но понякога правят твърде много компромиси, които ги подтикват да възприемат вид обновление като нещо позитивно, а не заплаха…Парадоксалното е, че колкото са по-готови към вид промени в живота си,  толкова повече животът им е предвидим  и без особени сътресения.

Професионална реализация: обикновено имат отлично кариерно развитие, придобиват квалификация, която им помага, насочват се в сфери, при които носят повишена отговорност и са предпочитани служители, на които може да се разчита, изпълнителни са, стремят се към съвършенство…

Партньорски отношения: умеят да бъдат лоялни и надеждни партньори, могат да създадат семейство, за което да се грижат всеотдайно. При други негативни аспекти, може да се провокира и по-негативна тенденция, но при всички случаи- това са хора, на които може да се разчита…

Мистично значение: показва човек, който може да се сблъсква с врагове, опасности в лицето на близкото си обкръжение, но е готов да проявява смелост,  решителност, дори хитрост, за да защити интересите си и обикновено успява. Това е кармична дата, която предвещава, че някой отношения /може и роднински/ ще бъдат пожертвани, така че да се избегнат загуби, злоупотреби на различни нива.
Известни личности родени на тази дата са: Майкъл Джонсън /американски спринтьор/, Мария Статулова /българска актриса/, Цветана Пиронкова /българска тенисистка/.

1309123321

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *