Рожденият ви ден Стрелец

Хороскоп за родените на 01 декември

Родените на  1 декември  са силни характери,  ярки индивидуалисти, които будят респект и уважение по един естествен начин и често заемат лидерски позиции в обществото.

Много упорити, когато си поставят някаква цел, умеят да я преследват докато не я постигнат.

Така по един естествен начин и в повечето случаи родените на тази дата имат градивен и успешен живот, могат да се надяват на перманентен просперитет и в повечето случаи- като разчитат предимно на личните си качества и амбиция, а не на някой друг или даром..

Одухотворени, прозорливи, те не рядко играят ролята на стабилизатор или водач за близкото си обкръжение. Имат усет за правилния момент, за онова, което е прогресивно..

Обичат предизвикателствата, така че са дейни, динамични натури, които си поставят все нови и по-високи цели.

Професионална реализация: имат качества мениджъри и обикновено се ориентират към собствен бизнес или професии, които ще им позволят да управляват, или поне да бъдат достатъчно независими, така че да разгърнат потенциала си. Не позволяват да им нареждат и това определя много или всичко, когато вземат решения. Силният им характер дава възможности, но показва и високи отговорности, така че не рядко им се налага да разчитат предимно на себе си.

Партньорски отношения: не е лесно да се отговори на високите им изисквания, но когато се появи подобна персона, тогава умеят да бъдат лоялни, организирани, да създават здраво семейство. Уловката е, че партньора до тях трябва да ги следва, иначе- вероятно ще отпадне от пътя им.

Мистично значение: изследователски дух, забележителна интуиция и прозорливост, граничещи с гениалност. Те винаги могат да надникват в по-далечното бъдеще, все едно „знаят“ какво ги очаква и взимат оптимално правилен, информиран избор. Символ: прозорливост

Известни личности родени на тази дата са: Уди Алън- американски режисьор и актьор, Бет Мидлър- американска певица и актриса, Янко Русев- български щангист, Мария Илиева- българска поп певица, Емили Мортимър- английска актриса, Сара Силвърман- английска актриса, Зоуи Кравиц- американска актриса.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *