Рожденият ви ден Стрелец

Хороскоп за родените на 02 декември

Родените на 02 декември са широко скроени души, които са жадни за любов и внимание.

Изглеждат доста сензитивни и до степен на уязвимост, но зад тази обвивка се крие и войн, който може да извоюва победи по един забележителен начин.

Обикновено притежават някакво особено обаяние, благодарение на което се сдобиват с популярност, рядко или никога не им липсва внимание.

Родените на тази дата са доста интуитивни, прозорливи, имат забележителни инстинкти за само-съхранение, за правилен момент. Така съумяват да защитават правата и интересите си или да преобръщат предизвикателствата в своя полза по един внезапен и бърз начин.

Склонни са понякога да реагират импулсивно, необмислено, поради подчертаната си чувствителност. Този импулс с времето се овладява съзнателно, но след натрупан опит, понякога- горчиви уроци-

В повечето случаи- чаровници, на които никой не може да се сърди поради добронамереността, която притежават и излъчват.

Не рядко пътуват или живеят далеч от родния си дом, перманентно обогатяват своите знания или квалификация.

Професионална реализация: могат да се занимават с публични дейности, които позволяват популярност, сътрудничество. Много често се влияят от близкото си обкръжение и преди да вземат решение, така че внимателно трябва да избират своята компания.

Партньорски отношения: всеотдайни и емоционални партньори са, запомнящи се, атрактивни, цветни…Влияят се подчертано от човека до тях, чувствата могат да надделяват на разума и така да се учат по трудния път на опита. Когато попаднат на подходящ партньор, обикновено в по-зряла възраст, тогава създават доста хармонични отношения.

Мистично значение: показва личност, която може да донесе мъдрост, топлина и просперитет за близкото си обкръжение. Имат добра репутация, но за да не пострадат- съзнателно трябва да странят от некоректни хора…

Известни личности родени на тази дата са: Моника Селеш- американска тенисистка от югославски унгарски произход, Нели Фуртадо- канадска певица с португалски произход, Бритни Спиърс- американска певица, Красимир Захов- български плувец, Даниела Руа- американска актриса, Луси Лиу- американска актриса.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *