Рожденият ви ден Стрелец

Хороскоп за родените на 03 декември

Родените на 03 декември са енергични,  дейни, често носят необикновен заряд от ентусиазъм, приключенски дух, усет към риска, желание да преоткриват нови светове и постоянно да разширяват хоризонтите пред себе си.

Приличат на малки слънца, които пръскат около себе си живот, светлина…

Сред тези личности има алтруисти, проповедници на духовни практики, но също така и безскрупулни манипулатори. Обединяващо правило е, че са интелигентни, често над средното ниво и умеят да си служат с думите като добри оратори.

Често канализират високите си амбиции в отлична квалификация или пък като създават полезни връзки, общителността е едно от основните им оръжия към успехите.

В други случаи пътуват и така разширяват хоризонтите пред себе си.

Понякога са склонни да преувеличават всичко хубаво или лошо, а с напредването на годините това може да им изиграе лоша шега подобно на балон, който се пука или с опасност да паднат от високо. По правило трябва да се научат да не преминават определени граници, защото огненият им темепрамент може да изгори много възможности.

Смелостта им е безгранична, понякога- опасна.

Животът им прилича на приключение или скоростно влакче с бързо променящи се ситуации.

Професионална реализация: отлично могат да се реализират като оратори, посредници, търговци, политици, преподаватели, писатели, навсякъде, където могат да използват дар словото си.

Партньорски отношения: те трябва да са динамични, интересни, страстни, иначе бързо губят интерес. В любовта трябва да има огънче, което перманентно да се поддържа.

Мистично значение: показва войн, с огнен темперамент, който се въвлича в битки и не му е лесно да контролира своята импулсивност и темперамент. Предизвиква възхищение или врагове, а така житейският им път е изпълнен с предизвикателства…

Символ: Промяна

Известни личности родени на този ден са: Божидар Димитров- български историк, Ози Озбърн- английски певец, Джулиан Мур- американска актриса, Джена Дюан-Тейтъм- американска актриса, Аманда Сайфред- американска актриса,  Албена Денкова- българска състезателка по фигурно пързаляне.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *