Козирог Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 02 януари

Родените на 02 януари са чувствени, одухотворени, често притежават някакъв талант, особен чар, с който привличат по-лесно внимание, одобрение, доза късмет…

Съчетават в себе си практични оценки, сила, твърдост, но и дълбока емоционалност, която ги кара да проявяват повече разбиране, по-голяма адаптивност, умеят да се издигат над нещата с философски възгледи за живота и понякога изглеждат неуловими, недостижими- в един по-широк смисъл-

Умеят да преследват целите си смело, обичат предизвикателствата, за да „горят“, а не да „тлеят“…Ако няма събития, които да ги възпламеняват, мобилизират, тогава сами си ги създават и животът им може да се окачестви като едно вечно приключение.

Обогатяване на знанията, пътувания- имат особено зареждащ ефект.

Имат склонност обаче да се тревожат твърде много и за дребни неща, а това може да ги направи по-уязвими, да предизвика вид неустойчивост, която сами предизвикват по горе-описания начин.

Да получават одобрение и подкрепа от околните е много важно за тях- това се превръща в стимул да се развиват, доказват, но трябва да се пазят от крайности, които по един естествен начин може да ги направи по-зависими, дори да ги отклони от вид предопределеност.

Професионална реализация: могат да се реализират отлично във вид хуманитарни дейности или там, където емоционално са привлечени от средата, носи им вид удовлетвореност на значимост, полезност и за другите.

Партньорски отношения: когато някой спечели сърцето им, тогава проявяват очарователна загриженост, всеотдайност към любимия човек. Но изискват и същото от отсрещната страна. Могат да бъдат идеалисти в отношенията си, а това до води до разочарования, докато не снижат очакванията си, не приемат някой „човешки- грешки“.

Мистично значение: показва смела личност, която не се страхува да гледа опасности и врагове в лицето и да ги посреща, да се бори да надделее над несправедливости. Въпреки всичко знае, че тайната на победата е в духа, а не във физическото въздействие и за това винаги успява да превърти предизвикателствата в полза. Символ: Борба за победа.

Известни личности родени на тази дата са: Куба Гудинг Джуниър-американски актьор, Олег Дерипаска- руски милиардер, Кейт Босуърт- американска актриса, Шели Катрин Хениг- американска актриса, Тия Карере- американска актриса и певица, Тей Дигс- американски актьор.

5546674321dwe

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *