Козирог Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 01 януари

Родените на 01 януари са предприемчиви, практични, амбициозни, с ярка индивидуалност, която буди уважение, респект.

Надарени са с множество способности, които трябва да канализират в едно избрано направление, но не винаги им е лесно да канализират своята енергия в едно водещо и проспериращо направление. Оказва се, че се нуждаят от външни стимули или се влияят силно от близкото си обкръжение, от важни за тях хора, които в значима степен могат да повлияят вектора им на развитие, така че внимателно трябва да избират кого допускат до себе си, на кого се доверяват и т.н.

Доста честолюбиви са и въпреки отличната си само-оценка, понякога могат да реагират крайно, емоционално, ако някой засегне достойнството им, могат да се откажат от много или всичко, за да съхранят достойнството си, но подобни реакции са повод понякога за дестабилизация, в по-неприятна форма обрати или постигане на резултати, които са под реалния им потенциал.

Сигурността е важна за тях, водещ мотив, който ги амбицира, мобилизира, подтиква ги да бъдат по-инициативни, дори над средното ниво.

Професионална реализация: ярки индивидуалисти, с множество способности, така че могат да имат паралелни източници на доходи, могат да бъдат предприемачи, да имат собствен бизнес. Не обичат да им нареждат какво да правят, така че трябва да нямат пряк шеф над главата си. Работата им трябва да е предизвикателна, променлива, да кореспондира с вид емоционална удовлетвореност, интереси, които да се поддържат, за да се реализират по оптимално добър начин, да се развиват напред и нагоре.

Партньорски отношения: умеят да бъдат лоялни партньори, привързани към половинката си, но имат склонност твърде много да се влияят от човека до тях. Когато се постигат успехи- вероятно всичко ще е наред, но когато човекът до тях по-скоро ги дестабилизира, чисто финансово и не само, тогава ескалира напрежение със съответните последици.

Мистично значение: показва личност с отлични възстановителни сили, която става все по-устойчива на външни влияния през годините. В повечето случаи имат дълъг живот, а успехите им се трупат перманентно. Символ: Преобразяване, промяна.

Известни личности родени на тази дата са: Едгар Хувър- американски криминалист, директор на ФБР, Васил Петлешков- български революционер, Тодор Каблешков- български революционер, Пейо Яворов-български поет и драматург, Ричард Гибсън- британски актьор, Иван Кръстев- български политолог, Христо Бонин- български артист, Катрина Лоу- американска актриса, Колин Морган- актьор от Великобритания, Морис Честнът- американски актьор.
7j6h5k9876

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *