Козирог Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 31 декември

Родените на 31 декември са енергични, борбени, упорити, умеят да преследват целите си стратегически, до краен предел.

Отличават се от околните с оригинални съждения, собствена философия за живота, която често се оказва доста прозорлива, находчива.

Духът им е неспокоен, умеят да проникват в дълбочина и отвъд видимото на случващото се, благодарение на забележителна аналитичност, практичност, но и интуиция.

Трудно се влияе и променя  мнението им, те трябва сами да се убедят в определени истини, така понякога изглеждат своенравни,  дори неконтролируеми.

Държат на сигурността и статуквото въпреки, че се привличат от новото, различното, рядко или никога не действат спонтанно, всъщност-всичко е много добре обмислено в определена посока.

Перманентно имат нужда да остават на саме със себе си, за да се презаредят с енергия и не само, в друг случай- не допускат лесно хора близко до себе си, малцина наричат свои истински приятели. Или пък- мечтаят за далечни хоризонти,  да се отдалечат от някой по-крайни емоционални преживявания, това ги подтиква да пътуват, да живеят далеч от родния си дом.

Причините за това могат да бъдат кармични, различни според индивидуалния хороскоп, но обединяващо правило е, че през първите години от живота си могат да преживеят най-сериозните си уроци, да попадат в ярки и сложни житейски ситуации, понякога по външни и независещи от тях причини, например- семейна среда и т.н.

Стремят се да контролират хора и обстоятелства, но най-тежки битки водят със самите себе си, за да овладеят собствените си страсти и желания, които кипят под „твърдата повърхност“.

Вероятно, за да избегнат някой „земетресения“ в живота си, трябва да се научат да оставят събитията да се случват по-спокойно, от само-себе си, за да се разтоварва по-плавно вид напрежение, да вярват, че „всяко зло може да е за добро“, когато правят каквото трябва и е правилно и не всичко си струва на всяка цена.

Професионална реализация: умеят да носят висока отговорност и поради тази причина съумяват да се изкачват по йерархичната стълбичка. Въпреки всичко работата им трябва да е по-нетрадиционна, да им дава доза свобода, да не бъдат ограничавани, може би да имат шанс да пътуват, да изразяват оригиналните си съждения и да са полезни на обществото.

Партньорски отношения: родените на тази дата могат да бъдат доста безкористни и да направят всичко за човека до тях. Въпреки всичко, когато са влюбени може да им липсва обективност, а това да усложнява връзките,  но с натрупването на опит тази тенденция трябва да бъде преодоляна.

Мистично значение: показва личност, която е войн по душа, води не малко битки в живота, може да застава зад каузи, да се превръща във водач, реформатор за своето обкръжение. Символ: Пречистване.

Известни личности родени на тази дата са: Антъни Хопкинс- британски актьор, Алекс Фъргюсън- шотландски футболен треньор, Бен Кингсли- британски актьор, Вал Килмър- американски актьор, Сай- южнокорейски певец, Ана Пападопулу- българска актриса, Катрина Лоу- американска актриса, Морис Честнът- американски актьор.
98ju76yhgt54rf

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *