Водолей Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 03 февруари

Родените на 03 февруари са огнени, темпераментни, завладяващи, любопитни, провокативни, комуникативни…

Надарени са с чар, позитивно отношение към света, благодарение на които привличат по един естествен начин с по-голяма лекота внимание, подкрепа, одобрение, превръщат се в душата на „компанията“, могат да се сдобият с популярност или лидерски позиции, дори и в средата, в която съществуват.

Пречупват случващото се около тях през призмата на философски съждения и оценки, в повечето случаи това ще ги навежда на мисълта, че „чашата е на половина пълна или празна, според собствения мироглед“.

Имат подчертано желание да се развиват, разширяват хоризонтите пред себе си и често го осъществяват като обогатяват перманентно своите знания, получават висока квалификация или пък пътуват, опознават нови светове, могат да живеят далеч от родния си дом, включително в чужбина или да се превърнат в пътешественици…

Понякога са по-емоционални, преувеличават всичко хубаво или лошо, със съответните последици, но почти винаги са добронамерени, а това е само-защитна реакция, която пази собственото им самолюбие, состойнство и чест.

Все пак е полезно да се пазят от спонтанност и прибързаност в реакциите, които спонтанно и бързо ще преобразяват картината около тях.

Професионална  реализация- могат да се реализират отлично в сфера, която им дава шанс да са социално по-активни, да общуват с много хора, да демонстрират творчески потенциал, висока квалификация или пък да пътуват.

Партньорски отношения: завладяващи, интересни, запомнящи се любовници, те умеят да завладяват сърцето на своя партньор. Връзките им обикновено са много динамични, изпълнени със страст, предизвикателства. Те трябва да горят във връзката си, а не да тлеят, иначе обичта и интересът им угасват.

Мистично значение: показва личност, която притежава дълбока вяра в силата на Висшите сили и съответно е закриляна от тях. Пътят им е изпълнен с приключения, но те винаги успяват да му се насладят в пълна степен, да виждат хубавото…

Известни личности родени на тази дата са: Христо Бонев- български футболист и треньор, Валентин Захариев- български треньор, Айла Фишър- актриса, Ребъл Уилсън- австралийска актриса, Бриджет Риган- американска актриса.
5654321987678

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *