Водолей Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 04 февруари

Родените на 04 февруари са отговорни, амбициозни натури, които се отличават с прозорливост, находчивост, оригинален подход дори и в ежедневни, текущи задачи за изпълнение. 

Изглеждат независими, вероятно и трудно контролируеми, защото имат изострено чувство за справедливост, индивидуални схващания за живота, които са почти непроменяеми по външни причини…

Силно концентрирани са, когато си поставят цел, добрият социален статус, обществено положение и репутация- имат подчертано важно, понякога преувеличено значение.

Обикновено са социално много активни, умеят да правят добро впечатление, да привличат погледи, да бъдат популярни, да създават отношения, които се превръщат в мост към успехите им.

Въпреки всичко, понякога може да им изглежда, че се налага да дават повече, отколкото получават на практика от важни за тях хора и на практика да е точно така.

Ключът към спокойствието или благоденствието в значима степен се състои в това- да умеят да балансират между своите собствени идеи, интереси, желания и тези на околните. Причините за това са разнообразни, например- естеството на реализацията им може да изисква перманентно одобрение и подкрепа или пък- изпитват вътрешна необходимост да си сътрудничат, защото интуитивно усещат, че партньорство / в личен или делови аспект/ е своеобразна гаранция- за по-голяма сила, просперитет, по-широки перспективи на развитие…

Всъщност, векторът и на развитие действително се влияе прекалено от близкото им обкръжение, от конкретна личност. Другите могат да се превърнат да ги издигнат до небесата или да спъват развитието перманентно, поради тази причина те внимателно избират своето обкръжение.

Професионална реализация: могат да се докажат прекрасно навсякъде, където им се дава шанс да демонстрират реформаторските си нагласи, но и усет за новото, модерното, актуалното за съвременното общество. Високи технологии, социално-значими дейности могат да допринесат за изкачването им нагоре по йерархичната стълбичка.

Партньорски отношения: могат да бъдат всеотдайни партньори, но имат склонност да превръщат своята половинка в приятел или поведението им постепенно поражда известна дистанция. Ранният брак не е препоръчителен, ако все пак се случи, тогава е подложен на изпитание.

Мистично значение: показва личност, която преживява множество предизвикателства, които я обогатяват душевно, помагат й в дълбочина да познава по-добре човешката природа, понякога и чрез страдание. Символ: Уникалност.

Известни личности родени на тази дата са: Натали Имбрулия- австралийска поп певица, Дана Гарсия- колумбийска актриса, Мартин Карбовски- български журналист, Алис Купър- американски музикант, Роб Кордри- американски актьор.
3124794367

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *