Риби Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 04 март

Родените на 04 март са сложни и многопластови личности, които винаги могат да изненадат околните със свои качества, способности, реакции, оригинален начин на мислене.

Отличават се от околните с креативност, вид нестандартност в свои решения, които понякога се оказват гениални, а в други случаи отвеждат живота им по един необичаен път, изпълнен с много предизвикателства, но и възможности.

Все пак трябва да се пазят от спонтанни, емоционални реакции, които ще ги разминат с очакванията, особено през първата част от живота и с условна граница от 28/30 годишна възраст или до първото завъртане на Сатурн.

Имат дарбата да правят от „нищо-нещо“, да материализират мечтите си, особено, ако имат ясна цел.

Израстват в необичайна семейна среда, която ги кара да се замислят за причинно-следствени връзки, учат се да се съобразяват повече с външни обстоятелства, да проявяват висока приспособимост или се превръщат в пътешественици, които намират своето щастие и призвание далеч от родния си дом.

Родените на тази дата се отличават също така със забележителна наблюдателност и прозорливост, чистосърдечност…

Професионална реализация- могат да бъдат отлични търговци, бизнесмени, журналисти, политици. Не им е лесно да изберат своето направление, защото имат разнопосочни дарби, но когато го сторят- могат да стигнат доста надалеч и нависоко…

Партньорски отношения: търсят своята половинка чрез вид идеали, може да се лутат между тях и вид реалност или пък получават най-големите си уроци от своите взаимоотношения, но тази тенденция може да бъде преодоляна през годините.

Мистично значение: показва личност, чиито успехи и реализация са пряко свързани от подкрепа или одобрение, които трябва да получат от важни за тях хора, същевременно това не винаги е лесно и може да се превърне в повод за обрати или трудности, които трябва да бъдат преодолени. Водеща задача- да усвоят изкуството на баланса в практичните цели.

Символ: Промяна

Известни личности родени на тази дата са: Джеймс Елрой- американски писател, Крис Риа /британски поп певец/, Джош Боуман- актьор от Великобритания, Андреа Боуман- американска актриса, Скот Майкъл Фостър- американски актьор, Ерин Хедъртън- американски модел, Марго Харшман- американска актриса, Теодосий Спасов /български музикант/, Пламен Гетов –български футболист.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *