Риби Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 05 март

Родените на 05 март са интелигентни, комуникативни и интуитивни…

Мисълта им е творческа, находчива, интуитивна и много смела, а всичко това и в значима степен им гарантира успехи, признание, често и над средното ниво.

Поставят си високи цели, които преследват с голям ентусиазъм, а за тяхното осъществяване им помагат практични оценки, реализъм, концентрация върху приоритети, които могат да се осъществят на практика и да им донесат вид изгода.

За да осъществят намеренията си създават множество полезни връзки или съумяват да се възползват, привлекат на своя страна вид влиятелна опека.

Изпитват глад за разширение на знанията и често получават висока квалификация и/или пък пътуват, живеят далеч от родния си дом, също- все намират начин да излязат извън границите на познатото, за да увеличат възможностите си, надскочат перспективите си на развитие.

Не рядко тези хора стигат до богатство или успехи над средното ниво и животът ги извежда като лидери, начинът им на съществуване не е посредствен и само много лош индивидуален хороскоп може да промени тази генерална тенденция.

Професионална реализация: може да е свързана с крупен бизнес, вид популярност, общуване с много хора, интелектуален труд…С каквото и да се захванат, ако то им носи изгода, ще бъдат силно мотивирани да продължат напред.

Партньорски отношения: умеят да градят стабилни партньорски отношения, но първоначално преценяват човека до себе си по един по-критичен и взискателен начин. Човекът до тях трябва да подкрепя честолюбивите им планове. Когато това се случи, тогава проявяват лоялност и могат да бъдат доста щедри партньори в един по-широк смисъл.

Мистично значение: показва личност, която е доста амбициозна и може да сътвори чудеса от храброст, да поеме големи рискове, за да се изкачи до своеобразен връх, към който се е устремила. Сблъсква с някой трудности, повишена конкуренция и предизвикателства, които преодолява, като се издига над тях със светлата си и позитивна, находчива мисъл.

Символ: Възход

Известни личности родени на тази дата са: Ева Мендес – американска актриса, Стърлинг Найт- американски актьор, Пол Блекторн- актьор от Великобритания, Кевин Конъли- американски актьор.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *