Риби Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 06 март

Родените на 06 март се привличат от красотата във всичките си проявления, с каквото и да се захванат, то трябва да кореспондира с чувството им на вътрешна хармония и вид морална удовлетвореност.

Много чувствителни, те се „хранят“ от своите чувства и желания, които могат да ги отведат много далеч, ако са в полза и на другите, ако се отдадат на вид кауза, която помага на околните буквално и в по-широк смисъл.

Взаимоотношенията са в център на техните възможности, повод са те да се развиват и растат духовно и не само…

Понякога може да ескалира усещането за духовно превъзходство или в друг случай дълбоките им прозрения ги карат да се чувстват самотни дори и сред тълпа от хора, но това се превръща само в стимул да проявяват повече разбиране към околните, емпатия, състрадание и т.н.

Сред тези хора има много разнопосочни личности или някой от тях крият море от качества, настроения, мисли и т.н. Понякога може да изглеждат по-сложни, многопластови и трудни за разгадаване, все едно в различни моменти могат да демонстрират различна част от своята същност.

Някой от тях могат да бъдат доста смели, а други хитри и неуловими, доста интелигентни и изненадващи в своите реакции, проявления.

Отрастват в среда, която е сложна или външни и независещи от тях обстоятелства ги карат да проявяват голяма приспособимост.

Професионална реализация: активни, дейни и инициативни са, но работата трябва да им доставя удоволствие, да се осъществява в хармоничен колектив, иначе често може да сменят своето професионално место-нахождение.

Партньорски отношения: могат да бъдат доста завладяващи, романтични и запомнящи се партньори. Въпреки всичко рядко се обвързват в ранна възраст, ако това се случи, тогава отношенията им изискват повече търпение, все едно преминават през своеобразен изпит.

Мистично значение: показва личност, която може да жертва себе си в името на свой идеал. Животът им е динамичен, напрегнат, но почти винаги постигат онова, което най-много искат и извира от душата им. Закриляни са от съдбата и усещат това влияние в най-трудните си мигове.

Символ: Милосърдие

Известни личности родени на тази дата са: Габриел Гарсия Маркес – колумбийски писател, Уилям Фергюсън- южноафрикански автомобилен състезател, Андреа Елсън – американска актриса, Никълъс Роджърс-австралийски актьор, Шакил О’Нийл- американски баскетболист, Мойра Кели- американска актриса.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *