Риби Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 07 март

Родените на 07 март са интуитивни и не рядко притежават някакъв талант, който им помага с по-голяма лекота да постигат целите си.

Умеят да сглобяват една цялостна картина за живота си и в по-далечна перспектива, така че да изберат най-верния път за своето развитие.

Виждат отвъд видимото не рядко, така че не им убягват скрити опасности, но и възможности…

Имат комбинативна, находчива, творческа мисъл, с която се отличават от другите и могат да се превърнат в лидери за обкръжението си.

Когато придобият някакво мнение, изберат посока на себе-осъществяване, почти нищо и никой не е в състояние да промени това, освен, ако те сами не решат и според лични убеждения.

Стремят се към далечни хоризонти, буквално и в преносен смисъл, така че може да пътуват и да живеят далеч от родния си дом.

Не рядко надскачат рождената си среда на съществуване по успехи и като разчитат на собствен потенциал, амбиция, лични качества.

Професионална реализация: често постигат лидерски или управленски позиции, или пък работата им е такава, че им позволява голяма доза свобода и независимост. В друг случай се изявяват като добри мениджъри в собствено или чуждо предприятие.

Партньорски отношения: доста завладяващи партньори са, умеят да вникват в психиката на отсрещната страна и да й влияят по един почти невидим начин. Понякога изглеждат своенравни и човекът до тях или трябва да следва техните правила и изисквания, визия за бъдещо развитие или отпада от живота им.

Мистично значение: с течение на времето все по-силно осъзнават, че всяко нещо си има цена, че за да придобиеш едно, трябва да се откажеш или жертваш друго. Това може да се превръща в перманентен повод да размислят и да сменят рязко пътя на своето развитие.

Символ: Предизвикателство

Известни личности родени на тази дата са: Джон Хърд- американски актьор, Питър Скарсгаард- американски актьор, Брайън Кранстън- американски актьор, Рейчъл Вайс- актриса от Великобритания, Джена Фишър- американска актриса, Деси Слава- българска певица, Азис- български чалга певец.

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *