Риби Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 08 март

Родените на 8 март са чаровни, съчетават в себе си практичност, амбиция, но и ентусиазъм, който може да „подпали искрата“ на всяка една инициативност в избрано от тях направление, а това е като своеобразна първа стъпка или гаранция за предстоящи успехи.

Ако канализират тази мощна енергия в една предпочитана цел, тогава ще стигнат много далеч.

Опасността при тази дата е, че родените на нея трудно намират истинското си призвание, защото имат разнородни интереси и множество качества, част от които си противоречат. В друг вариант могат да изиграят тези послания като имат паралелни дейности, съответни възможности да разгърнат потенциала си и да спечелят от това, да осъществят своята мисия…

В краен случай „искам“ надделява над „трябва“ или пък намеренията остават по-добри от реалното изпълнение и в такъв случай животът им е по-неустойчив, но това може да бъде преодоляно и точно чрез откриване на вид призвание, което да погълне и концентрира вниманието им.

Професионална реализация: могат да се реализират отлично в сфери, в които могат да си сътрудничат, да делегират отговорности, ако работата им е такава, че позволява да печелят на хонорар и да зависят от инициативността си…

Партньорски отношения: чаровни и завладяващи натури, но някак неуловими и подвижни. Могат да бъдат и сериозни, но ако поискат и преценят по един по-хладен, рационален начин, че това си заслужава. Добронамерени и мили са, но не е лесно да се задържи истински вниманието им, отсрещната страна трябва да е забавна, завладяваща, но и достатъчно перспективна..

Мистично значение: родените на тази дата са податливи на измами и подвеждане, вероятно това е един от най-сериозните им уроци- да различават истината от илюзията или лъжата, когато усвоят това умение, техните връзки, лични или делови, а от там и живот- се стабилизират. Но това изисква да странят, избягват всякакво изкривяване на информацията.

Символ: Изкушение

Известни личности родени на тази дата са: Гари Нюман- британски певец, Борис Коджо- австрийски актьор, Алисън Бекър- американска актриса, Фреди Принц-Джуниър- американски актьор, Силвия Русинова- българска актриса, Александър Воронов- български актьор.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *