Козирог Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 04 януари

Родените на тази дата имат силна воля, здраво стъпили са на земята, притежават още оригинални съждения, прозорливост, свободолюбивост.
Имат собствени възгледи, които често ги отличават със своята специфичност от околните. Умеят да защитават мнението си аргументирано, да надделяват при евентуални спорове или в крайна сметка не позволяват да им влияят за това понякога изглеждат по-своенравни или трудно контролируеми.
Умеят да изненадват околните с изказани думи или реакции, човек вероятно винаги трябва да е нащрек в обкръжението им.
Любопитни са, мечтите им са ярки, високи, вероятно и поради тази причина обичат да са социално активни, да укрепват и създават връзки, перманентно да обогатяват своите знания, да учат или пък да пътуват, да сменят средата, за да се обогатяват, зареждат със знания, енергия, впечатления, възможности.
Имат добра само-оценка, но са доста взискателни към другите, в друг случай- перманентно се проявява усещането, че заслужават повече, отколкото получават, а това поражда неудовлетвореност, раздразнителност, разочарования. Тази тенденция може да бъде преодоляна като се проявява по-голяма толерантност към някой недостатъци на обкръжението, а проекцията на големи очаквания се замени от личен пример и доброжелателност.
Професионална реализация: могат да се реализират отлично навсякъде, където се изисква поемането на повишени отговорности, работата е свързана с движение, предизвикателства, интелект. Финансовият мотив е мощен стимул за одените на тази дата, ако го открият- ще действат с голям ентусиазъм и постоянство.
Партньорски отношения: амбициозни, взискателни- родените на тази дата не допускат лесно някого в сърцето си, понякога могат да изглед по-дистанцирани, държащи на свободата си в различна степен. Партньорът до тях трябва да отговаря на високите им амбиции, специфични очаквания, иначе отпада от обкръжението им. Все пак е препоръчително да се проявява повече разбиране, толерантност, ако искат да имат дълги връзки, разбира се…
Мистично значение: показва личност, която има крайни, много силни желания, които го движат като мотор напред и нагоре или това са вид изкушения, на които е трудно да издържи, а те го повличат в точно обратна посока-надолу, правят го зависим. Явно и още в началото внимателно трябва да се избират целите…Символ: Промяна, кръговрат.
Известни личности родени на тази дата са: Исак Нютон- английски физик, Христо Шопов- български актьор, Мария Исабел- испанска певица, Майкъл Стайп- вокалист на R.E.M, Тил Линдеман- германски музикант.
4356709876

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *