Козирог Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 05 януари

 Родените на 05 януари са природно интелигентни, притежават силна проницателност и изострено чувство за справедливост.
Обикновено са честни, надеждни, одухотворени и будят доверие, с по-голяма лекота получават одобрение, подкрепа.
Изказват онова, което мислят и това за тях е висша форма на диалогичност, дори когато отсрещната страна се противопоставя или негодува срещу вид истини.
Обичат да бъдат социално активни, да общуват, да придобиват нови впечатления, да обогатяват своите знания..
Мнозина родени на тази дата притежават някакъв талант, най-добре го разгръщат при сътрудничество, ако имат партньор /личен или делови/, който да ги подкрепя.
Професионална реализация: в оптимален вариант тя е свързана с висока социална активност, която да дава възможност да общуват с повече хора, да демонстрират интелекта си, натрупани знания, да помагат на другите- буквално и в по-общ смисъл.
Партньорски отношения: могат да бъдат предани, въпреки че са критични. Ако някой успее да завладее сърцето им, да получи уважението им, тогава се превръщат в доста отдадени партньори, които са готови и на компромиси в името на любовта. Въпреки всичко са застрашени от предателства, които по правило трябва да преодолеят през годините, като натрупат опит, направят си съответни изводи на кого да се доверяват, какво пречи на надеждността на връзките.
Мистично значение: показва личност, която е борец за правдата и винаги може да се въвлича в подобна роля, да е като арбитър за обкръжението си. Задачата на тези хора не е лесна, защото се изправят смело срещу несправедливости, слабости и предателства, а трябва намерят начин да се справят с тях..Символ: Справедливост.
 Известни личности родени на тази дата са: Робърт Дювал- американски актьор и режисьор, Умберто Еко- италиански писател и философ, Раиса Горбачова- съветска общественичка, Вини Джоунс- уелски футболист и актьор, Мерилин Менсън- американски певец, Даян Кийтън- американска актриса, Брадли Купър- американски актьор, Дженуари Джоунс-американска актриса, Дженуари Джоунс- американска актриса.
Diane Keaton
Diane Keaton

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *