Рожденият ви ден

Родените на 06 януари

Родените на 06 януари са добронамерени и сърдечни личности, но често прикриват тези свои качества зад маската на студенина или вид отчужденост. Всъщност, горе-споменатата тенденция може да е продиктувана и от факта, че не допускат лесно хора в сърцето си. Уважението им трябва да бъде завоювано и само тогава са склонни да проявят своите чувства и преданост.
Социалния престиж има преувеличено значение за тях, така че те могат да сътворят чудеса, за да се харесат или изпъкнат над околните. Намират различни начини винаги да привличат внимание – от външния си вид до високо поставени цели и нестандартно поведение.
Въпреки всичко животът им рядко протича така както са очаквали до 28г. Това може да е продиктувано от семейната среда или пък от други „провокации”, които ги принуждават да са по-амбициозни, но да разчитат на себе си, да се учат по пътя на опита и да придобиват блага, благодарение на собствените си усилия.
Обикновено втората част на живота им е по-успешна и градивна, но все пак всичко зависи и от индивидуалния им хороскоп.
Известни личности родени на тази дата са: Христо Ботев- български поет и революционер, Малкълм Йънг- австралийски китарист (AC/DC), Роуън Аткинсън- английски комик, Андреа Томпсън- американска актриса.
250px-Rowan Atkinson 2011
 
 
През новата им лична година /от РД 2015г./ Плутон ще премине през рожденото им Слънце и ще изисква кардинални промени- семейни условия, брачни връзки, кариерно развитие. През първото полугодие приоритет са партньорските взаимоотношения-лични и делови, тяхната стабилизация и просперитет пряко ще отговарят за социалния статус. През второто полугодие водещи стават материални, наследствени въпроси. Цялата година е кармична, подобно на “житейски кръстопът”. В такъв период винаги се дават допълнителни шансове, право на избор. Но трябва да се има предвид, че и малките грешки се заплажат скъпо, а и могат да получат “сметката” за стари задължения. За това е целесъобразно да са особено внимателни и премерени на всяка крачка..
 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *