Рожденият ви ден Стрелец

Хороскоп за родените на 05 декември

 Родените на 05 декември притежават голяма амбиция. Тя може да не е ясно изразена в материален аспект, а в повечето случаи- да се постигне висока цел, която обсебва съзнанието.

Родените на тази дата се стремят да покоряват нови и нови върхове като предизвикателство, мисия или начин на живот.

Това, което им помага да се изкачват напред и нагоре е любовта, страстта, ентусиазмът,  дълбок вътрешен подтик да са в движение, да се развиват.

Могат да разчитат на наблюдателност, повече смелост в начинът на мислене,  тръпка към риска, благодарение на които успяват да постигнат успехи над средното ниво чисто финансови, но не само и още през първата част от живота си.

Изпитват желание да пътуват или да живеят в чужбина и това често се осъществява на практика. В друг случай- задоволяват жаждата си за знания, нови впечатления чрез висока квалификация, перманентно обогатяване на знанията.

Професионална реализация: имат отговорно поведение, когато заниманията кореспондират с амбицията им. Родени са за лидери, така че или заемат достойна позиция или пък се ориентират към собствен бизнес, но рядко са посредствени. Подхождат им всякакви професии, в които има предизвикателства или могат да демонстрират интелекта си.

Партньорски отношения: критични са към своя партньор, но ако намерят достойният- умеят да бъдат верни. Въпреки всичко не обичат да бъдат ограничавани. Търсят човек, с който да гледат в обща посока, в която ще се катерят напред и нагоре и често го откриват. Човекът до тях трябва да допринася за благосъстоянието им буквално и в един по-широк смисъл.

Мистично значение: показва вглъбена личност, която губи сетива за опасността, когато е концентрирана върху своя висока мечта. Налага се да поема високи отговорности, ако не действа по този начин го застига фаталност, вид принуда.

Символ: Сияние

Известни личности родени на тази дата са: Уолт Дисни- американски продуцент на анимационни филми, Франки Мюниц- американски актьор, Джесика Паре- канадска актриса, Пола Патън- американска актирса, Нели Петкова- пългарска певица, Патрисия Каас- френска певица, Софи Маринова- българска певица.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *