Рожденият ви ден Стрелец

Хороскоп за родените на 06 декември

Родените на 06 декември са идеалисти, одухотворени и много сензитивни личности. Тяхната забележителна чувствителност се превръща в интуитивна прозорливост, отключва интереси към философия, религия, езотерика…

С времето мнозина се превръщат в своеобразни психолози, които могат да разгадават по-лесно човешката природа. При по-извисените- това ще се превърне в повод да бъдат по-състрадателни, емпатични, могат да развият талант. Други- се изкушават да злоупотребяват с чуждите слабости, да се възползват от тях или се отдръпват в огорчение, не допускат лесно другите до себе си.

Възможно е през първите години от живота си да се чувстват самотни дори и сред тълпа от хора. Това може да е следствие на собствен избор, духовно превъзходство или пък външни и независещи обстоятелства, семейни традиции, натрупана карма.

Колкото повече личността се научава да дава, толкова повече получава…В такива ситуации усеща, че е закриляна от висшите сили.

Все пак животът е съпътстван от множество предизвикателства, те се преодоляват много по-лесно и се превръщат в безценен опит и знание, когато е усвои изкуството на общуването, разбирателството, сътрудничеството. Това трябва да е водеща цел!

Професионална реализация: родените на тази дата могат да притежават някакъв талант, който да разгърнат и така да разгърнат потенциала си по оптимално добър начин. Добри служители…

Партньорски отношения: могат да бъдат напълно отдадени на своя партньор, но не е лесно да открият своята половинка, защото привличането трябва да е духовно, освен всичко останало. Обикновено се обвързват лед 28 годишна възраст, ако това се случи по-рано, тогава отношенията се тестват за здравина перманентно…

Мистично значение: показва личност, която е закриляна от висшите сили, има свойството да сбъдва своите желания, особено, когато подхожда към тях с вяра.

Символ: Смирение

Известни личности родени на тази дата са: Богдан Томов- български певец, Павел Матев- български поет, Ашли Мадекуи- английска актриса, Дулсе Мария- мексиканска актриса, Лупита Ферер- венецуелска актриса, Линдзи Прайс- американска актриса.
LOS ANGELES, CALIFORNIA – JANUARY 26: Lindsay Price attends the Entertainment Weekly Pre-SAG Party at Chateau Marmont on January 26, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *