Рожденият ви ден Стрелец

Хороскоп за родените на 07 декември

Родените на 07 декември са сложни и многопластови натури, които винаги могат да учудват околните със своите качества.

Те могат да бъдат доста емоционални, сензитивни, но и рационални едновременно, умът им е ловък, съобразителен, хитър. Притежават дълбока духовна прозорливост. Колкото и разнолик да е техният темперамент, те успяват да го канализират в една по-значима или конструктивна цел, така че животът им да е успешен и градивен.

Умеят да пренареждат приоритетите си така, че да разгръщат потенциала си по оптимално добър начин.

Постигат значими успехи  над средното ниво или такива, които надскачат рождената им среда.

Повечето резултати са следствие на високата им амбиция, лични усилия, като разчитат на себе си, а не толкова даром.

Животът им е белязан и от перманентна борба, висока конкуренция, с която в повечето случаи се справят и излизат победители.

Професионална реализация: обикновено имат отлични успехи, усет за печалби и привличане на чисто материални блага. Притежават талант, който да използват и/или спекулативен усет. Не им липсва и доза късмет, когато се изкачват по йерархичната стълбичка.

Партньорски отношения: динамичен, цветен, интересен личен живот. Не им липсва внимание, в повечето случаи са желани партньори, които имат своя избор. Човекът до тях трябва да ги следва, да се съобразява подчертано с тях, иначе- отпада от живота им.

Мистично значение: показва човек, който е годен за велики дела, а те могат да  оставят трайна следа във времето и обществото. Водач, който ръководи и направлява другите.

Символ: Сила

Известни личности родени на тази дата са: Никола Вапцаров- български поет, Чейси Лейн- американска актриса, Никълъс Холт– американски актьор, Емили Браунинг- австралийска актриса, Дженифър Карпентър- американска актриса, Румяна Коцева- българска певица.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *