Рожденият ви ден Стрелец

Хороскоп за родените на 08 декември

Родените на 08 декември имат проницателен и задълбочен начин на мислене, широта на възгледите, забележителна памет…

Вроденият им интелект и одухотвореност ги прави забележителни, красиви- не рядко „отвътре и отвън“…

Обикновено може да им се има доверие, те умеят да слагат „спирачки“ на някой свои желания, които не кореспондират с визията им за сигурност, отговорност и т.н.

Имат склонност да се раздвояват между „трябва“ и „искам“, а това допълнително тества волята им и не само. Понякога изглеждат по-колебливи, нерешителни или се придържат към статукво, което вече не им носи удовлетворение. В други случаи- изпитват колебание по кой път да поемат и в по-решаващи ситуации, все едно са на житейски кръстопът и на практика Съдбата действително ще тества перманентно тяхната интуиция, способност за духовни прозрения, които ще ги отправят в правилна посока.

Най-добре се развиват при сътрудничество, мнозина го усещат и поради тази причина си търсят партньори, които са силни характери и с които могат да постигат заедно успехи, адекватни на собствените им мечти.

Въпреки емоционалната си природа, родените на тази дата рядко губят целите си от поглед, стремят се да действат целесъобразно, за да защитят личните си интереси, а също и тези на близкото си обкръжение В повечето случаи може да им се има доверие и са много отдадени на кауза, на любими хора.

Здраво стъпили са на земята, но понякога вярата им може да бъде разклатена от идеали, които се разминават реалността.

Професионална реализация- умеят да носят отговорност и когато работата им кореспондира с желанията, тогава влагат огнен ентусиазъм, който ги прави добри сътрудници в колектив. Имат финансов усет и ако работата им е в сфера, в която печалбите зависят от инициативността, тогава ще печелят отлично, да кажем на хонорар и не само.

Партньорски отношения- създават много емоционални връзки, партньорството с тях е вълнуващо и неспокойно, променливо като леко бурно море. Ако си намерят партньор, който умее да вникне в дълбочина на техните преживявания, тогава ще са част от романтика, но и предизвикателства за развитие. Личният им живот е неспокоен, но това може да се промени през годините, ако те желаят това…

Мистично значение:  Вътрешен конфликт между „трябва“ и „искам“.

Известни личности родени на тази дата са: Ким Бейсингър- американска актриса, Фил Колин- британски рок музикант, Азра Акън- турска киноактриса, Иън Сомърхолдър- американски актьор, Ана София Роб- американска актриса, Доминик Монаган- германска актриса.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *