Водолей Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 06 февруари

Родените на 06 февруари са магнетични, завладяващи, чаровни, обичат красотата и я излъчват почти на всички възможни нива от своя живот.

Имат здрава ценностна система, умеят да претеглят хора и обстоятелства и да им дават реална стойност, така се ориентират към най-печелившото.

Обичат лукса, стремят се към него и в повечето случаи успяват да си го осигурят, в повечето случаи чрез сътрудничество, но не е задължително, може да е чрез висока социална активност, ангажираност в обществено-значими дейности или просто подкрепа от влиятелни личности, важни за тях хора, които влияят на благосъстоянието им.

Обикновено са здраво стъпили на земята, поставят си практични и изпълними цели, които могат да се материализират.

Чувствата се владеят от разума, така че рядко губят контрол на ситуацията.

Водеща тема в живота им може да бъде финансовото благополучие и често успяват да стигнат до богатство или според индивидуалния хороскоп-вид материална сигурност.

Професионална реализация: отлични изпълнители, които умеят да носят отговорност, така че когато се ориентират към професия, която е пряко обвързана с шансове за повече печалби, тогава израстват, представят се в отлична светлина, просперират. Могат да се занимават пряко с парични потоци или да отговарят за тях, би им подхождало и всичко, която включва красота, изкуство.

Партньорски отношения: умеят да градят дълги връзки, въпреки че не е лесно да се докосне сърцето им. Все пак, ако уважават човека до себе си, а той спечели уважението им, тогава в повечето случаи проявяват лоялност, стремят се да допринасят за благополучието и на семейството си, близки и любими хора.

Мистично значение: показва личност, на която нищо човешко не й е чуждо или се бори в противоречиви чувства, желания, мисли и страсти. Те могат да се проявяват като много сърдечни, но и измамни, егоцентрични, зли. Кои качества ще надделеят и ще определят края на пътя- богатство или падение, много зависи от индивидуалния хороскоп и останали аспекти, които ще наклонят везните в една или друга посока. Символ: Противоречие, сблъсък.

 

Известни личности родени на тази дата са: Иван Гарелов- български журналист и телевизионен водещ, Валентин Касабов- български журналост и политик, Тони Дачева- българска поп-фолк певица, Кристал Рийд- американска актриса, Боб Марли- ямайски музикант, Алис Ийв- великобританска актриса.
989767890

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *