Водолей Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 07 февруари

Родените на 07 февруари са талантливи, характерът им е сложен, многопластвов и много по-богат, отколкото са склонни да демонстрират на пръв поглед.

Одухотворени, със силна интуиция, способни да надникват и отвъд видимото, да сглобяват една цялостна картина…

В повечето случаи имат отлични ораторски способности или се изразяват по начин, който е способен да оставя трайни следи в съзнанието на отсрещната страна.

Имат склонност да се затварят в себе си или се нуждаят от известно усамотение, за да възстановят енергията си, да преосмислят бъдещите си планове, да изберат посока.

Тази дата носи странна сила- могат да получават почти всичко, което поискат, но от тях се изисква да бъдат отдадени на някаква кауза- това може да е професия, служене на обществото или пък на близки, на семейството си.

Възможно е през първите години от живота си да се чувстват по-самотни, дори и сред тълпа от хора, да се чувстват неразбрани, понякога- различни.

Може да имат усещането за духовно превъзходство и на практика да е точно така.

Успехите им ги спохождат в повечето случаи в зряла възраст, а векторът им на развитие е напред и нагоре…

Професионална реализация: в повечето случаи притежават талант, който трябва да разгърнат, могат да бъдат също отлични психолози, лечители…Успех им носят пътуванията..

Партньорски отношения: запомнящи се любовници, които умеят да бъдат верни, когато открият своята половинка. Все пак чувствата и връзките ще изискват перманентни трансформации, които те трябва да насочват в една по-позитивна посока, ще имат такава възможност, ако искат.

Мистично значение:  показва чиста душа, която е в хармония със своите убеждения и съвест, закриляна е от висшите сили. Символ: Възвишеност.

Известни личности родени на тази дата са: Аштън Къчър- американски актьор и модел, Любомир Нейков- български комедиант и актьор, Мат Ридли- британски журналист и писател, Крис Рок- американски актьор, Джеймс Тод Спейдър- американски актьор.

7654321989098

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *